To παλεύει για Σκόνδρα η Παναχαϊκή, ξεκαθαρίζει με Σταθόπουλο
Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα με τις συζητήσεις να συνεχίζονται ανάμεσα στις δύο πλευρές
Συνεχίζει να το παλεύει η Παναχαϊκή για την απόκτηση του Απόστολου Σκόνδρα.
Οι «κοκκινόμαυροι» δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια προκειμένου να κάνουν δικό τους τον έμπειρο αμυντικό, καθώς είναι το κομμάτι που λείπει αυτή τη στιγμή από το παζλ.
Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μέσα στην εβδομάδα με τις συζητήσεις να συνεχίζονται ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Αντίθετα, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα η απόκτηση του Μπάμπη Σταθόπουλου. Οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται ακόμα σε συζητήσεις με τον νεαρό ποδοσφαιριστή και το Σάββατο 6/9 θα τελειώσει θετικά ή αρνητικά το θέμα. Πάντως, σήμερα (5/9) συμμετείχε στην προπόνηση.
Επίσης, ο Ελληνοκαναδός Νίκος Γιαννόπουλος δεν θα είναι πιθανότατα διαθέσιμος για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανθουριακό την Κυριακή 7/9, καθώς δεν έχει εκδοθεί το δελτίο του, όμως και ο Καναδός τερματοφύλακας, Νίκο Ζάγκαρ, αφού δεν έχουν τακτοποιηθεί ακόμα κάποια έγγραφα από την πρεσβεία της χώρας του.
Ανέτοιμος είναι ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας, Νίκος Τρόπουλος, ενώ ο Ηλίας Πετράτος θα συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή για την Καλαμάτα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το λαθρεμπόριο NVIDIA chips προς την Κίνα παίρνει τεράστιες διαστάσεις
Οι Babo Koro στο «Πάρκο Ειρήνης» του Πανεπιστημίου Πατρών
Ψηφιακό Φροντιστήριο: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα από το Υπουργείο Παιδείας
Skydance θα λέγεται ο νέος κολοσσός των Paramount και Warner Bros
Πάτρα: Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας στο Κωνσταντοπούλειο ΦΩΤΟ
