Το ΠΑΣΟΚ Αχαΐας εντείνει τον αγώνα του στα μεγάλα αστικά κέντρα

Η παραδοχή και η υπόσχεση από Δημήτρη Κατσικόπουλο και Θανάση Γιανναδάκη

ΠΑΣΟΚ

Πάει για διπλή μάχη το ΠΑΣΟΚ πλέον, ενόψει των νέων εκλογών της «ενισχυμένης αναλογικής», στις 25 Ιουνίου, και βάζει τον πήχη ακόμα ψηλά.
Στην Αχαΐα, Νομαρχιακή Επιτροπή και υποψήφιοι βουλευτές ζεσταίνουν ήδη τις μηχανές για τον αγώνα που θα κινηθεί σε δύο μέτωπα: Πρώτον, να πλησιάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τον ΣΥΡΙΖΑ και δεύτερον να αυξήσουν τα ποσοστά τους και στα μεγάλα αστικά κέντρα, εκεί όπου στις εκλογές της περασμένης Κυριακής το ΠΑΣΟΚ δεν πήρε καλό βαθμό…

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας, Δημήτρης Κατσικόπουλος, τόνισε στην «Πελοπόννησο»:

«Πράγματι, ήταν κάτι που το είχαμε εντοπίσει και πριν τις εκλογές. Το ξέραμε ότι το πρόβλημά μας ήταν στο λεκανοπέδιο και στα πιο μεγάλα αστικά κέντρα. Δεν περιμέναμε να το διαπιστώσουμε στην κάλπη. Νομίζω ότι για να ανατραπεί αυτή η κατάσταση, χρειάζεται και χρόνος, είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί κάτι θεαματικό μέσα σε ένα μήνα. Ομως, παρόλα αυτά, υπάρχει μια διαρκής τάση για επιστροφή πολλών ψηφοφόρων στο ΠΑΣΟΚ, κυρίως από τη δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάει κι άλλο, περίπου 3 μονάδες, κι εμείς θα ανέβουμε μίνιμουμ 3 με 4 μονάδες. Εμείς συσπειρωνόμαστε και ο ΣΥΡΙΖΑ αποσυσπειρώνεται».

Και το μέλος της ΝΕ Αχαΐας του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Γιανναδάκης, επισήμανε στην «Π»:
«Δεν είναι εύκολο να γίνουμε απ’ τη μια μέρα στην άλλη αξιωματική αντιπολίτευση. Βάζουμε ψηλά τον πήχη, αλλά βλέπουμε και την πραγματικότητα. Είναι αλήθεια ότι στα μεγάλα αστικά κέντρα υστερούμε. Το είδαμε έμπρακτα και στην Πάτρα. Χρειάζεται περισσότερη δουλειά, λοιπόν, για να φτάσει το μήνυμά μας παντού, να φτάσει και στους πολίτες των μεγάλων πόλεων: Να μην πάρει η ΝΔ λευκή επιταγή. Αυτός θα είναι ο μεγάλος στρατηγικός στόχος μας και βασική προτεραιότητα και για εμάς στην Αχαΐα».

* Η Συντονιστική Επιτροπή Αιγιαλείας του ΠΑΣΟΚ ανέφερε σε μήνυμά της, ενόψει αποψινής εκδήλωσης:

«Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στην Αιγιάλεια από το 9,4% το 2019, έφτασε την προηγούμενη Κυριακή στο 14,6%. Ανατέλλει ο ήλιος της ελπίδας, της προόδου και της προοπτικής για όλους τους Ελληνες.

Στις επερχόμενες εκλογές χρειάζεται και πάλι αγώνας, ενότητα και συστράτευση, για να σηκώσουμε το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ακόμα πιο ψηλά. Την Πέμπτη 25 Μαΐου και ώρα 20:30 καλούμε τους φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής στο coffe-snack-bar «ΖΥΓΟΣ», στην οδό 1η Μάη 1886 7 (Ψηλά Αλώνια) στο Αίγιο για να συζητήσουμε για τα εκλογικά αποτελέσματα και να σχεδιάσουμε την επόμενη μέρα».