Το Πάτραι ψάχνεται για μια προσθήκη

ΠΑΤΡΑΙ

Η διοίκηση του Πάτραι βρίσκεται σε συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα εξελίξεις αφού πρόθεση όλων είναι να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα οι μεταγραφικές εκκρεμότητες.

 

Ο τεχνικός Σταμάτης Σαρρής εξετάζει 2 περιπτώσεις παικτών οι οποίοι λέγεται πως αγωνίζονται από τη μέση και μπροστά  χωρίς όμως να έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες για τα στοιχεία του.

ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΛΙΜΑΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΟΒΙΤΗ

Στο μεταξύ, ένας από τους παίκτες που θέλει η Πατρινή ομάδα είναι ο Ατίλιο Λιμάτσι  ο οποίος ανήκει στη Παναχαϊκή.

Μπορεί ο παίκτης να  κάνει προπονήσεις τις τελευταίες μέρες-με την σύμφωνη άδεια της ΠΑΕ- ωστόσο ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» η μεταγραφή του.

Ο λόγος είναι ότι η Παναχαϊκή επιθυμεί να δώσει δανεικό τον παίκτη και όχι ελεύθερο  όπως επιθυμεί το Πάτραι και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις.

 

Από εκεί και πέρα ανοιχτό παραμένει ακόμα το θέμα του Αλέξη Αναστασοβίτη ο οποίος έχει ζητήσει να μείνει ελεύθερος όμως ακόμα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση από την πλευρά της διοίκησης.

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΟ ΠΥΡΓΟ

Στο μεταξύ, οι πράσινοι έχουν μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασία τους ενόψει του επόμενου φιλικού αγώνα που θα γίνει το Σάββατο (16.00) στο Πύργο με αντίπαλο τον Πανηλειακό.

Θα είναι μια ακόμα ευκαιρία για τον Σαρρή να κάνει νέες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει και χρόνο συμμετοχής ο Κύπριος Τσιόλιου.

Π. ΚΟΓΚΟΣ

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop