Το Πολικό Εξπρές έφτασε στο Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο! ΦΩΤΟ
Το αγαπημένο θεματικό πάρκο της Δυτικής Ελλάδας που κάθε χρόνο από το 2012 ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους με ένα νέα θέμα, μεταμορφώθηκε φέτος στο «Πολικό Εξπρές»!
Το Πάρκο των Χριστουγέννων στο Αίγιο, άνοιξε τις πύλες του και φέτος τα Χριστούγεννα, με μια λαμπερή εκδήλωση έναρξης, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου.
Το αγαπημένο θεματικό πάρκο της Δυτικής Ελλάδας που κάθε χρόνο από το 2012 ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους με ένα νέα θέμα, μεταμορφώθηκε φέτος στο «Πολικό Εξπρές»!
Τον εντυπωσιακά στολισμένο κήπο και την πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, κατέκλυσαν χιλιάδες επισκέπτες, απολαμβάνοντας το τρένο της χαράς, ζογκλέρ, ταχυδακτυλουργούς, τον Άη Βασίλη, ξωτικά, τη Χριστουγεννιάτικη αγορά και πολλές εκπλήξεις.

Οι επισκέπτες του πάρκου γεύτηκαν εξαιρετικές λιχουδιές από το ΣΑΕΚ Αιγίου «Τεχνικός ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ CHEF». Οι μικροί μας φίλοι δημιούργησαν χειροποίητα στολίδια, χριστουγεννιάτικες κάρτες και μαγικά διακοσμητικά, με την βοήθεια του ΣΑΕΚ ΑΙΓΙΟΥ/ Τμήμα: «Βοηθός Παιδαγωγών Πρώιμης Παιδικής Ηλικίας».
Ανάρπαστο έγινε το παγωτό από την Gelateria Δημητρίου!
Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα θεατρικό δρώμενο με τους πρωταγωνιστές του «Πολικού Εξπρές» και την αντιδήμαρχο Δημοσίων Σχέσεων-Επικοινωνίας-Εθιμοτυπίας-Συναφών Εκδηλώσεων κα Μαρία Αγγελοπούλου να παρουσιάζει το πρόγραμμα του φετινού Πάρκου.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη φετινή εντυπωσιακή διοργάνωση, ευχαριστώντας όσους δούλεψαν για το Πάρκο ενώ ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.
Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Αθλητισμού και Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων, κ. Γιώργος Φραγκονικολόπουλος ευχαρίστησε με τη σειρά του όλους τους εργαζόμενους και συντελεστές της διοργάνωσης και δήλωσε πως το φετινό πάρκο είναι έργο του δημάρχου που το είχε προετοιμάσει σαν αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού, ενώ κι αυτός ευχήθηκε για ευτυχισμένα Χριστούγεννα.
Το καθιερωμένο άνοιγμα της πύλης του Πάρκου, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Παναγιώτης Ανδριόπουλος, μαζί με τα μέλη της δημοτικής αρχής και περιηγήθηκε μαζί με τους επισκέπτες στον εντυπωσιακά στολισμένο διάκοσμο.

Η βραδιά έκλεισε με το αγαπημένο συγκρότημα των παιδιών Xana Zoo, οι οποίοι ξεσήκωσαν μικρούς και μεγάλους, παρέα με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών, σε μια ξεχωριστή μουσικοθεατρική παράσταση.
Τo Πάρκο των Χριστουγέννων θα λειτουργεί έως και τις 6 Ιανουαρίου, καθημερινά από τις 10:00 έως τις 22:00.
Είσοδος και δράσεις δωρεάν.

Χρυσοί Χορηγοί: ETEM, ALMA – ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΠΕΡΜΕ – ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ, KALLIMANIS, ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ Α.Ε.
Συνδιοργανωτές: Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας, Σύνδεσμος Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού Κόλπου «Ο ΑΡΙΩΝ», ΔΕΥΑ Αιγιαλείας, ΣΑΕΚ Αιγίου.
Χορηγοί: Κατασκευή ΑΤΕ, Ολυμπία Οδός, Cavino, Naco, Helesi, Tecno Plastica Hellas A.E., Alfaware, Σταθμός Κρέατος, ΝP Ασφαλιστική, ΥΔΡΟΤΕCH, Haribo.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων του Πάρκου εδώ:
https://parkoxristougennon.gr/program/
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Η Meta παραδέχεται παραβίαση από AI μοντέλο της
Με λαμπρότητα ο εορτασμός της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Οβρυά ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Ολους 2026: Τα SOS για να κερδίσετε το voucher διακοπών
Το Minecraft έρχεται στο Nintendo Switch 2 όπως δεν το έχετε ξαναδεί
Η εορτή της Μεταμόρφωσης στον Ψαθόπυργο ΦΩΤΟ
Δεν ανοίγει η μπάρα στα διόδια με το e-pass ενώ έχει χρήματα «μέσα»;
Η Google ΑΙ ο Hassabis και η δήλωση για την θεραπεία του καρκίνου που εξηγεί τις αλλαγές στην κορυφή
