Το τσίμπημα της οχιάς έστειλε 44χρονο εσπευσμένα στο Νοσοκομείο ΠΓΝΠ
Σοκ στο Καινούργιο και καμπανάκι κινδύνου
Στο Καινούργιο σήμανε συναγερμός όταν 44χρονος άνδρας δέχθηκε τσίμπημα από οχιά σε αγροτική περιοχή του χωριού. Συγκεκριμένα το περιστατικό σημειώθηκε πολύ νωρίς χθες (18/6/2025) το πρωί και ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Μάλιστα λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης και επειδή δεν χορηγείται αντιοφικός ορός στο Νοσοκομείο Αγρινίου, κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου Πατρών με τη μεταφορά να πραγματοποιείται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Όπως προκύπτει από το οικογενειακό περιβάλλον του ασθενούς, στο Νοσοκομείο του Ρίου του χορηγήθηκε άμεσα ο απαραίτητος αντιοφικός ορός και νοσηλεύεται υπό παρακολούθηση. Πλέον η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή και αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο Παρασκευή 20 Ιουνίου 2025.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς λειτουργούν τα βίντεο 90 λεπτών στο Instagram: Ο οδηγός για τη νέα λειτουργία Features
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
Αίγιο: Παρουσία του Ιερώνυμου οι εκδηλώσεις στο 2ο Δημοτικό ΦΩΤΟ
Airbnb 2026: Πότε θεωρείται βραχυχρόνια και πότε μακροχρόνια μίσθωση, φόροι, τέλη και η απαγόρευση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
