Το ξεχωριστό πάρτι του Γιάγκου Ραυτόπουλου-Τριακόσια και πλέον άτομα στο «κάστρο» του -ΦΩΤΟ
Άλλο ένα επικό πάρτι γενεθλίων πραγματοποίησε ο αχαιός συμπολίτης Γιάγκος Ραυτόπουλος.
Αλλο ένα επικό πάρτι γενεθλίων -από αυτά που μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια- πραγματοποίησε ο αχαιός συμπολίτης Γιάγκος Ραυτόπουλος. Τριακόσια και πλέον άτομα επισκέφθηκαν το φημισμένο του «κάστρο» που στεγάζει το κατασκευαστικό του γραφείο και που ολοκλήρωσε τα τελευταία χρόνια με πολύ κόπο και φροντίδα.

Μια τούρτα εξωγήινης μούμιας -με τον συμβολισμό της- πυροτεχνήματα, ιπτάμενα φαναράκια, φωτορυθμικά και υπέροχα εδέσματα συνέθεσαν το σκηνικό της λαμπερής εκδήλωσης.


Ο εορτάζων γνωστοποίησε το γεγονός στα social media και ευχαρίστησε όσους του ευχήθηκαν, γράφοντας τα εξής: « Οταν περιμένεις με Τούρτα Εξωγήινης Μούμιας να σου ευχηθούν χρόνια πολλά… Αλλά χωρίς πυροτεχνήματα ντρέπονται και δεν ξεκινάει κανείς» και συνέχισε «Ωρες μετά το Πάρτι Θεομηνίες Καρεκλοπόδαρα και Πλημμύρες. Κάποιος εκεί πάνω Επέτρεψε να τα Καταφέρουμε, Μήπως Τελικά οι Εξωγήινοι Ελέγχουν και τον Καιρό;»… Πολύχρονος και ευτυχισμένος!


Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Νέες πληροφορίες για το MacBook Pro M7 αλλάζουν τα δεδομένα για όσους σκέφτονται να αγοράσουν το M6
O εορτασμός των Αγίων Αναργύρων από τον Σύλλογο Σοποτινών ΦΩΤΟ
Πώς καθαρίζεις το πάπλωμα χωρίς πλύσιμο
Το Pluribus επιστρέφει σε παραγωγή για τη season 2 και η πρεμιέρα πλησιάζει
Πάτρα: 198 χρόνια από την απελευθέρωση από τους Οθωμανούς ΦΩΤΟ
