Τομ Κρουζ: Θα πάει στο διάστημα για τα γυρίσματα ταινίας

Θα είναι ο πρώτος ηθοποιός που θα καταφέρει κάτι αντίστοιχο.

ΤΟΜ ΚΡΟΥΖ

Το κοινό απέδειξε πριν από μερικούς μήνες πως ο Τομ Κρουζ παραμένει ένα από τα ισχυρότερα και πιο αγαπημένα ονόματα του Χόλιγουντ, γι’αυτό και ο ίδιος αποφάσισε να φτάσει κυριολεκτικά μέχρι το διάστημα για τις ανάγκες των γυρισμάτων επόμενης ταινίας του.

Ο Τομ Κρουζ, που έζησε την τεράστια κινηματογραφική επιτυχία του «Top Gun: Maverick» μέσα στο 2022, σκέφτεται ήδη το επόμενο βήμα του, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει γυρίσματα στο διάστημα. Μάλιστα, θα είναι ο πρώτος ηθοποιός που θα πετύχει κάτι τέτοιο, κάνοντας αν μη τι άλλο μία εντυπωσιακή προσθήκη στο ήδη καθηλωτικό βιογραφικό του.

Η ιδέα βρισκόταν στο ράφι εδώ και χρόνια και είχε αναβληθεί περισσότερο λόγω της πανδημίας, ενώ για την ιστορία, τα περισσότερα γυρίσματα της εν λόγω ταινίας θα πραγματοποιηθούν σε γήινο έδαφος, όμως ο διάσημος ηθοποιός θα προχωρήσει και στο διάστημα, καθώς εκεί (σύμφωνα με το σενάριο) θα καταφέρει να σώσει τον κόσμο.

Ο Τομ Κρουζ βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Universal Films Entertainment Group, για να συν-δημιουργήσουν το πλάνο που θα τον φέρει στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ