Ξεχωρίζει το τοπικό ντέρμπι για Ερμή-Ολυμπιάδα
Ένα ξεχωριστό παιχνίδι θα γίνει σήμερα το απόγευμα (18.00) στο κλειστό «Κ. Πετρόπουλος», όπου αν δεν τα μουσκέψει η βροχή-έχουμε γράψει πρόσφατα για τα προβλήματα της οροφής-, ο Ερμης υποδέχεται την Ολυμπιάδα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής.
Οι δυο ομάδες έχουν διαφορετικούς στόχους με την γηπεδούχο Ερμή να θέλει τη νίκη για να πλασαριστεί στην 4αδα και την Ολυμπιάδα να ψάχνει βαθμούς για να κάνει βήμα παραμονής.
Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους χωρίς προβλήματα και οι προπονητές έχουν όλα τα «όπλα» στη φαρέτρα τους με εξαίρεση τον Τσχιλιά που ταλαιπωρήθηκε από ίωση.
Το παιχνίδι θα σφυρίξουν οι Γεράνιος-Βλάσσης.
Οι άλλοι σημερινοί αγώνες: 13.30: Παγκρατί-Πετρούπολη, 16.00: ΝΟΠ Ρεθύμνου-Κερατέα και 19.00: ΑΕ Αρμενίων – Γλυφάδα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να ντύσεις τα σχολικά βιβλία βήμα βήμα
Tesla Cybercab: Τι αποκάλυψε η πρώτη εβδομάδα για το αυτόνομο robotaxi
Πανηγυρικός εορτασμός στο Προσκύνημα Παναγίας Πλατανιωτίσσης ΦΩΤΟ
Καφές και χοληστερόλη: Ποιοι τύποι ανεβάζουν την «κακή» LDL και ποιοι είναι ασφαλείς
Google: Το AlphaGenome Atlas ανοίγει τον δρόμο για νέες θεραπείες
