Τούνη – Αλεξάνδρου: Oι πρώτες εικόνες από τη δεξίωση μετά τη βάφτιση του γιου τους, Πάρη!

Η εντυπωσιακή δεξίωση.

Τούνη

Με το τραγούδι «Καβουράκια» σε μία πιο παιδική έκδοση έκαναν την εμφάνισή τους η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, τον νεοφώτιστο και τους νονούς του στον χώρο της δεξίωσης που είχε ετοιμαστεί κατάλληλα για να υποδεχτεί τους εκλεκτούς καλεσμένους της βάφτισης.

Φυσικά ο μικρούλης έδειχνε σαστισμένος από τον τόσο κόσμο γύρω του αλλά και χαρούμενος που έβλεπε το ίδιο χαρούμενους τους γονείς του.

 

Η άφιξη του νεοφώτιστου έγινε με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα και οι γονείς του αλλά και οι νονοί του πήραν από ένα ποτήρι σαμπάνιας για να τσουγκρίσουν με τους καλεσμένους.

 

Ανάμεσά τους η Κέλλυ Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη, ο Νικηφόρος Βυθούλκας, ο Τζέιμς Καφετζής, η Ελένη Βουλγαράκη, ο Στέλιος Χανταμπάκης με τη σύζυγό του Όλγα Πηλιάκη και την κόρη τους και πολλοί ακόμα επώνυμοι φίλοι του ζευγαριού.

Φυσικά αμέσως μετά άρχισαν να σερβίρονται με πλούσια εδέσματα που είχαν φροντίσει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια οι οικοδεσπότες. Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη είχε πάει προ ημερών στο κτήμα στη Βαρυμπόμπη όπου θα γινόταν η βάφτιση και η δεξίωση προκειμένου να καταλήξει στο μενού που ήθελε να απολαύσουν οι καλεσμένοι.

Δείτε το βίντεο παραπάνω με όσα έγιναν στο ξεκίνημα της δεξίωσης: