Τουρκία: Σάλος με τη δήλωση Κολιβάρ «To ψωμί είναι η βασική τροφή των ηλίθιων κοινωνιών»
Ο προέδρος της Ένωσης Παρασκευαστών Ψωμιού, Τζιχάν Κολιβάρ, εξαγρίωσε με τη συγκεκριμένη δήλωσή του.
Σε μία ιδιαίτερη δήλωση προχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Παρασκευαστών Ψωμιού, Τζιχάν Κολιβάρ, χαρακτηρίζοντας το ψωμί ως τροφή για τις ηλίθιες κοινωνίες, με αποτέλεσμα να κατηγορείται τώρα πως είναι εχθρός του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ.
Ο Τζιχάν Κολιβάρ χαρακτήρισε το το ψωμί ως βασική τροφή των… ηλίθιων κοινωνιών, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του στο HaberTurk TV, προειδοποιώντας ταυτόχρονα πως η τιμή του ψωμιού θα αυξηθεί στις 7.5 λίρες, τη στιγμή που είναι σήμερα περίπου στις 3.50-4 λίρες.
Αυτή η κίνησή του θεωρήθηκε ότι προσβάλλει το «μεγάλο τουρκικό έθνος», με την παρουσιάστρια να παθαίνει πανικό ακούγοντας τη λέξη «ηλίθια», καταλαβαίνοντας τις κυρώσεις που μπορεί να επιφέρει στο κανάλι μία τέτοια τοποθέτηση.
«Εσείς θεωρείτε το ψωμί ως βασικό φαγητό, εγώ όχι. Το ψωμί είναι η βασική τροφή των ηλίθιων κοινωνιών. Μιλάω επιστημονικά. Η κατά κεφαλήν κατανάλωση είναι 210 κιλά στην Τουρκία, στη Σουηδία, τη Νορβηγία και την Ιαπωνία είναι 50 κιλά. Η δική μας κοινωνία μπουκώνεται με ψωμί και για αυτό το λόγο έχει τέτοιους πολιτικούς στο κεφάλι της εδώ και 20 χρόνια», δήλωσε ο κ.Κολιβάρ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Χαλάει όλο το κεσεδάκι αν μουχλιάσει μία φράουλα; Οι ειδικοί εξηγούν
Η LG λύνει το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τις OLED τηλεοράσεις εδώ και χρόνια
Σάκης Αρσενίου: Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής
Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζετε οδοντόβουρτσα;
Νέες αποκαλύψεις για τον Steve Jobs την CIA και την επιστροφή του στην Apple
Τα παιδιά πήγαν στην «Δρακότρυπα» στο Βραχνί Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Το GTA 6 διέρρευσε ξανά και αυτή τη φορά κάποιος μπήκε μέσα στη Rockstar
