Τουρκία: Σεισμός 4,3 Ρίχτερ στην πόλη Αντιγιαμάν
Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή τραυματισμοί από τον σεισμό.
Ο σεισμός που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Τουρκία, στην πόλη Αντιγιαμάν, είχε μέγεθος 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή, με τους κατοίκους να αναστατώνονται και να βγαίνουν στους δρόμους.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στην περιοχή Ντογκανσεχίρ, σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων από την Αντιγιαμάν. Η ένταση της δόνησης έφτασε τα 5 βαθμούς της κλίμακας Μερκάλι, με αποτέλεσμα να προκληθούν μικρές ζημιές σε ορισμένα κτίρια.
Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή τραυματισμοί από τον σεισμό. Οι αρχές της Τουρκίας βρίσκονται σε επιφυλακή για πιθανούς μετασεισμούς.
Σύμφωνα με το newsit, ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Αλί Γερλίκαγια, έκανε δήλωση για τον σεισμό στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Γερλίκαγια ανέφερε ότι ο σεισμός έγινε αισθητός στις γύρω επαρχίες και ότι δεν αναφέρθηκαν θύματα ή τραυματισμοί.
Η Τουρκία είναι μια χώρα που βρίσκεται σε μια σεισμογενή ζώνη. Το 2023, η χώρα επλήγη από έναν καταστροφικό σεισμό μεγέθους 7,5 Ρίχτερ που είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες θανάτους και τραυματισμούς.
Διαβάστε επίσης:
Πάτρα: Μετά τον εμπρησμό νέα επίθεση σε βαν μικροπωλητή λαϊκών αγορών – ΦΩΤΟ
Νέα Σμύρνη: 16χρονος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του – Συνελήφθη ο αδελφός του ΝΕΟΤΕΡΑ
Βασίλης Καρράς: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον «άρχοντα» του λαϊκού τραγουδιού
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σχολικό Ημερολόγιο: Όλες οι αργίες για το έτος 2026-2027
Υποσχέθηκαν ότι η ΑΙ θα άλλαζε τη ζωή μας οι άνθρωποι όμως λένε άλλα
Γεμάτη κέφι βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χόβολης Καλαβρύτων
Η πιο πλήρης λίστα για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό
Το Netflix κυνηγά YouTubers και το YouTube τους δίνει εκατομμύρια για να μην ανεβάζουν
Πεζοπορία στο Μονοπάτι «Άη Θανάσης» στο Λειβάρτζι Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Ξενύχτι και διαβήτης: Πώς οι λίγες ώρες ύπνου «τινάζουν» τη γλυκόζη στον αέρα
Αρκεί ένα κόλπο για να ξεγελάσεις τους AI agents και δεν χρειάζεται να είσαι χάκερ
