Τουρνουά μπάσκετ στα Ροϊτικα στη μνήμη του Δημήτρη Αλεξίου

Τα Ροϊτικα διοργανώνουν τουρνουά την Πέμπτη και την Παρασκευή στη μνήμη του αδικοχαμένου Δημήτρη Αλεξίου, με τη συμμετοχή και της ΕΑ Παραλίας, αλλά και των Πυρσού και Σείριου.

μπάσκετ Η αφίσα του τουρνουά που διοργανώνουν τα Ροϊτικα
Οπως κάθε χρόνο πριν από την έναρξη της αγωνιστικής δράσης, έτσι και φέτος η ΑΕ Ροϊτίκων θα διοργανώσει τουρνουά προετοιμασίας. Φέτος το τουρνουά θα φέρει το όνομα του Δημήτρη Αλεξίου, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Αυτό ως ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του, καθώς ο Δημήτρης Αλεξίου ήταν πρώην δημοτικός σύμβουλος του πρώην Δήμου Παραλίας (Παραλία-Ροϊτικα-Μιντιλόγλι), ιδρυτικό μέλος του Οργανισμού Νεολαίας και Αθλησης του πρώην Δήμου Παραλίας, ιδρυτικό μέλος της ΕΑ Παραλίας, φίλος της ΑΕ Ροϊτίκων, ένας αγωνιστής και μεγάλος λάτρης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Παράλληλα, η ΑΕ Ροϊτίκων ευχαριστεί τον Δήμο Πατρέων, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την ΕΣΚΑ-Η, καθώς το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα τους. Επίσης, η ΑΕΡ ευχαριστεί και προσωπικά τον αντιπρόεδρο της ΕΣΚΑ-Η και πρόεδρο της ΕΑ Παραλίας Αλκη Κωστόπουλο και το γενικό αρχηγό Στάθη, οι οποίοι είναι συνδιοργανωτές. Τέλος, ευχαριστεί και τη διοίκηση και τον κόουτς του Πυρσού, Νίκο Σολωμό, καθώς και τη διοίκηση του Σείριου για την άμεση ανταπόκριση τους στο κάλεσμα που τους έγινε.
Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:
ΠΕΜΠΤΗ 6/10: ΑΕ Ροϊτίκων-Σείριος (7μ.μ.), ΕΑ Παραλίας-Πυρσός (9μ.μ.).
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/10: Μικρός τελικός (7μ.μ.), μεγάλος τελικός (9μ.μ.).
μπάσκετ

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ