Τους βγήκε “ξινό” το μπάτσελορ – “Ζημιά” 6000 ευρώ σε μπουζούκια για παρέα Πατρινών

Όλη η παρέα βρέθηκε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού και χωρίς “κόφτη” έραιναν όλη τη νύχτα τους τραγουδιστές με λουλούδια ενώ άδειαζαν τις φιάλες γιορτάζοντας το “κρέμασμα” του φίλου τους

5 2

Ενώ κάποιοι ετοιμάζονται για γάμο γνωστοί από τον χώρο της καφεστίασης Πατρινοί βρέθηκαν με χρέος στα μπουζούκια εξαιτίας του μπάτσελορ. Για την ακρίβεια βρέθηκαν προ ημερών σε γνωστό νυχτερινό κέντρο όπου διασκέδασαν χωρίς να υπολογίζουν τίποτα και κυρίως το πορτοφόλι τους.

Όλη η παρέα βρέθηκε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού και χωρίς “κόφτη” έραιναν όλη τη νύχτα τους τραγουδιστές με λουλούδια ενώ άδειαζαν τις φιάλες γιορτάζοντας το “κρέμασμα” του φίλου τους. Η λυπητερή ήρθε στο τέλος αφού έφτασαν έναν λογαριασμό που ξεπερνούσε τα 6.000 ευρώ.

Όταν αποκρίθηκαν στον ιδιοκτήτη του μαγαζιού, ο ίδιος του εξυπηρέτησε με πίστωση για τις επόμενες ημέρες και με καταβολή του μισού ποσού για τις “ζημιές” που είχαν κάνει, κάνοντας μάλιστα συμφωνία πως θα επιστρέψουν με τα χρήματα που όφειλαν συμβουλεύοντας τους, πως την επόμενη φορά θα πρέπει να ξέρουν πως το “χαϊλίκι” πληρώνεται!

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ