Τοξοβολία: Δέκα μετάλλια ο Αθλητικός Σύλλογος Προαστείου
Χρυσό και πανελλήνιο ρεκόρ ο μικρός αθλητής Βλάχος Γεώργιος στην κατηγορία παμπαίδων ολυμπιακό τόξο

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία των αθλητών του Αθλητικού Συλλόγου Προαστείου, στην τελευταία ίσως διοργάνωση ανοιχτού χώρου για το 2022.
Στον αγώνα πανελλήνιας συμμετοχής της Πάτρας που έγινε 2 Οκτωβρίου στο βοηθητικό του Παμπελοποννησιακού Σταδίου ο σύλλογος συμμετείχε με 11 αθλητές-τριες καταφέρνοντας να κατακτήσει 10 μετάλλια και κατάρριψη πανελληνίου ρεκόρ.
Χρυσό και πανελλήνιο ρεκόρ ο μικρός αθλητής Βλάχος Γεώργιος στην κατηγορία παμπαίδων ολυμπιακό τόξο.
Χρυσό επίσης είχαν η Βασιλική Σιαμπάνη στην κατηγορία Πανκορασίδων Β ολυμπιακού T2, ο Καλαβριζιώτης Κωνσταντίνος στην κατηγορία ολυμπιακό ανδρών Τ2 και ο μικρός Πατήρης Νικόλαος στην κατηγορία ολυμπιακό παμπαίδων Τ2. Ασημένιο κατέκτησαν ο Βάββας Δημήτριος στην κατηγορία ολυμπιακού τόξου ανδρών Β, η Καλαβριζιώτη Δήμητρα στην κατηγορία Πανκορασίδων, η Μηλιώνη Μαρίνα στην κατηγορία barebow U18 και η Γεωργικοπούλου Σωτηρία-Ιωάννα Πανκορασίδων Β T2.
Χάλκινο η Στρατούλια Ιωάννα Πανκορασίδων Β T2 και ο Πολυχρόνης Θωΐδης Ολυμπιακό ανδρών Τ2. Πέμπτη θέση στον ίδιο αγώνα κατέκτησε ο Λαμπρόπουλος Γεώργιος στην κατηγορία ολυμπιακό αναπτυξιακό ανδρών και το Σάββατο ο αθλητής Κατριμπούζας Νίκος που αγωνίστηκε στην Α κατηγορία πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση.
Ο Αθλητικός Σύλλογος Προαστείου συγχαίρει και ευχαριστεί τους αθλητές και το προπονητικό team για την πολύ μεγάλη επιτυχία και την τιμή που έδωσαν στον σύλλογο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News