Τραμπ: «Δεν θα απελάσω τον πρίγκιπα Χάρι από τις ΗΠΑ, αρκετά προβλήματα έχει με τη γυναίκα του»
«Δεν θέλω να το κάνω αυτό», είπε ο Τραμπ στη New York Post. «Θα τον αφήσω ήσυχο. Αρκετά προβλήματα έχει με τη γυναίκα του. Είναι απαίσια», συμπλήρωσε.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει ότι δεν σχεδιάζει να απελάσει τον πρίγκιπα Χάρι από τις ΗΠΑ εν μέσω μιας νομικής μάχης για το μεταναστευτικό του καθεστώς, αφήνοντας αιχμές κατά της Μέγκαν Μαρκλ.
«Δεν θέλω να το κάνω αυτό», είπε ο Τραμπ στη New York Post. «Θα τον αφήσω ήσυχο. Αρκετά προβλήματα έχει με τη γυναίκα του. Είναι απαίσια», συμπλήρωσε.
Υπενθυμίζεται πως η συντηρητική δεξαμενή σκέψης του Ιδρύματος Heritage ισχυρίστηκε ότι ο πρίγκιπας Χάρι μπορεί να απέκρυψε χρήση ναρκωτικών.
Ο Χάρι, στην αυτοβιογραφία του «Spare» (Ρεζέρβα), είχε αποκαλύψει ότι έπαιρνε στο παρελθόν ναρκωτικά, τα οποία σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ θα ήταν κανονικά λόγος απόρριψης της αίτησης για βίζα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι σημαίνουν οι καφέ άκρες στα φυτά – Το λάθος με το πότισμα
Το GTA 6 αποκαλύπτεται και το Netflix το δείχνει πρώτο
Συνεργασία της Παιδικής Κατασκήνωσης στα Ροΐτικα με τον ΝΟΠ ΦΩΤΟ
«Φίλτρο» της ΑΑΔΕ στις τραπεζικές καταθέσεις: Πότε το χαρτζιλίκι και οι αναλήψεις θεωρούνται κρυφή δωρεά
Το «ντόνατ» της OpenAI: Όλα όσα ξέρουμε για την πρώτη της συσκευή με υπογραφή Jony Ive
«Πανικός» στο πανηγύρι της Οβρυάς με Βελισσάρη ΒΙΝΤΕΟ
Δεκαπενταύγουστος 2026: Πόσο αυξάνεται το μεροκάματο το Σάββατο
Απεριόριστο ChatGPT δωρεάν: Η OpenAI καταργεί τα όρια στις συνομιλίες
