Τραγική αλλαγή για τις δίδυμες αδελφές στα Τέμπη – Είχαν αυτοκίνητο αλλά προτίμησαν το τρένο για μεγαλύτερη ασφάλεια

Οι γονείς είχαν σπεύσει στη Λάρισα για να βρουν τα κορίτσια τους στο άκουσμα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Τραγική αλλαγή για τις δίδυμες αδελφές στα Τέμπη - Είχαν αυτοκίνητο αλλά προτίμησαν το τρένο για μεγαλύτερη ασφάλεια

Ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας παίχτηκε για τις δύο δίδυμες αδελφές από την Καλαμπάκα, καθώς παρά το γεγονός πως είχαν αυτοκίνητο, για να κάνουν το ταξίδι τους, προτίμησαν το τρένο για… μεγαλύτερη ασφάλεια.

Οι γονείς είχαν σπεύσει στη Λάρισα για να βρουν τα κορίτσια τους στο άκουσμα του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ένας από τους δύο τραγικούς πατέρες ακούστηκε να λέει έξω από το νοσοκομείο γιατί έστειλε τα κορίτσια του να σπουδάσουν. «Γιατί τα άφησα να έρθουν μόνα τους εδώ;» έλεγε χαρακτηριστικά.

Η γιαγιά τους, συγκλονισμένη, μίλησε στον Νίκο Μισίρη από τον Alpha. Δεν μπορούσε να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί τις εγγονές της. «Χάσαμε τρεις αγγέλους» είπε με δάκρυα στα μάτια.

Δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που έχει βρει την οικογένειά τους. Ήταν τρία πολύ αγαπητά κορίτσια στην τοπική κοινωνία. Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη και πολύ κοινωνικές. Ήταν η πρώτη φορά που θα ταξίδευαν μόνες τους. Η πρώτη φορά που πήραν το τρένο. «Μπαμπά, δεν πειράζει, θα πάμε μία φορά με το τρένο». Πάντα πήγαινε τις κόρες του με το αυτοκίνητο.

Ήταν πολύ χαρούμενες που θα έκαναν μόνες τους τη διαδρομή. Μια διαδρομή που αποδείχτηκε μοιραία. Πρόσφατα τους είχαν αγοράσει νέο αυτοκίνητο. Επειδή ήταν νέες οδηγοί και δεν είχαν την εμπειρία για να ταξιδέψουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη, προτίμησαν το τρένο για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments