Τραγικό τέλος για 73χρονο τουρίστα στην Κρήτη: Πνίγηκε σε παραλία του Αγίου Νικολάου
Τραγική κατάληξη είχε η καλοκαιρινή εξόρμηση ενός ηλικιωμένου τουρίστα στην Κρήτη, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από τη θάλασσα στον Άγιο Νικόλαο. Παρά τις προσπάθειες διάσωσης, δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει στη ζωή.
Τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 4 Ιουλίου στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, όταν ένας 73χρονος τουρίστας από την Ολλανδία εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του να επιπλέει στη θάλασσα, σε παραλία κοντά στο λιμάνι της πόλης.
Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο άτυχος άνδρας είχε μεταβεί στην περιοχή για μπάνιο, όταν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες φέρεται να έχασε τις αισθήσεις του μέσα στο νερό.
Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, με το πλήρωμα να καταφθάνει στο σημείο και να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον επαναφέρει στη ζωή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Ο 73χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι Αρχές έχουν παραγγείλει τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ιατροδικαστικό Τμήμα του ΠΑΓΝΗ, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ΑΕΚ Άρης Κανάλι: Ποιο δείχνει ζωντανά τον αγώνα και τι ώρα το Σάββατο
Netflix Σεπτεμβρίος 2026: 16 νέες σειρές και 3 νέες σεζόν μέσα στο μήνα
Αλλη δυναμική στον ΑΟ Αιγιαλέων με Ασπιώτη, Παπαδόπουλο, Αχιλλεόπουλο
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Windows: Πώς να δείτε τι καταναλώνει τον χώρο στον υπολογιστή σας
