Τραγωδία στη Ρόδο: Κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια στον ιδιοκτήτη επιχείρησης – Τι λέει ο θείος της 3χρονης
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει όλα όσα συνέβησαν στην Ιαλυσό της Ρόδου, όταν το μόλις 3 ετών κοριτσάκι ξέφυγε από την προσοχή της γιαγιάς του και πνίγηκε στην πισίνα pool bar.
Για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση του νόμου περί υγειονομικών καταστημάτων κατηγορείται ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στην περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο, μετά τον τραγικό πνιγμό ενός 3χρονου κοριτσιού σε πισίνα της επιχείρησης.
Ο άνδρας συνελήφθη χθες, αλλά αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα, έως ότου ολοκληρωθεί η δικογραφία.
Ασύλληπτη τραγωδία σε παιδικό πάρτι στη Ρόδο: Τι συνέβη και πνίγηκε το τρίχρονο κοριτσάκι
Σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία-νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού.
Το χρονικό της τραγωδίας
Σημαντικό ζήτημα αποτελεί η απουσία ναυαγοσώστη στην επιχείρηση, όπου λειτουργούν δύο πισίνες — μία μεγάλη και μία παιδική — που θα έπρεπε να επιτηρούνται. Η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, επιβεβαίωσε ότι η παρουσία ναυαγοσώστη ήταν υποχρεωτική αλλά δεν υπήρχε.
Το κοριτσάκι είχε βρεθεί σε οικογενειακά γενέθλια με το αδερφάκι του, όμως ξέφυγε από την προσοχή της γιαγιάς του και βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο νερό. Παρά τις προσπάθειες των διασωστών να το επαναφέρουν, δυστυχώς κατέληξε.
Τι λέει ο θείος της 3χρονης
«Το κοριτσάκι καθόταν έξω από την πισίνα και είχε τα ποδαράκια της μέσα στο νερό» λέει στο newsit.gr ο θείος της 3χρονης που πνίγηκε μέσα στην πισίνα σε pool bar στη Ρόδο.
«Η γιαγιά του παιδιού μου είπε πως το κορίτσι μόνο έβρεχε τα πόδια του και δεν έκανε μπάνιο και όλο αυτό γινόταν στο σημείο που είναι τα ρηχά νερά της πισίνας» ανέφερε.
Σύμφωνα με όσα περιγράφει ο ίδιος για το περιστατικό στο σημείο που βρισκόταν η μικρή υπήρχε κόσμος και το παιδί δεν έμεινε ποτέ μόνο του: «Το παιδί δεν ήταν μόνο του είχε πολύ κόσμο γύρω του, άλλωστε βρισκόταν σε παιδικό πάρτι. Η γιαγιά είχε τραβήξει και φωτογραφία τη μικρή που ήταν εκεί στο σημείο και είχε μόνο τα ποδαράκια της στο νερό και έδειχνε το κοριτσάκι που καθότανε ήσυχα και ωραία».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το τέλος της «μάχης» με το καρπούζι: 4 έξυπνοι τρόποι για να το κόψετε σαν επαγγελματίας
Υδρόψυξη στους 45 βαθμούς: Η επανάσταση στο data center της NVIDIA
Η Ένωση Γυναικών Πάτρας στην «Κιβωτό της Αγάπης» ΦΩΤΟ
Αφρικανική σκόνη: Τι προκαλεί στο σώμα μας και ποιοι πρέπει να μείνουν σπίτι
Το πρώτο επίσημο trailer του Avengers: Doomsday είναι επιτέλους εδώ
