Τραγωδία στην Άρτα: Αυτό είναι το όνομα που θα δοθεί στο βρέφος κατά την κηδεία του
«Δεν έκλαιγε και δεν το άκουγα. Το κάθισμα ήταν χαμηλό και δεν το έβλεπα από τον καθρέπτη», φαίνεται να έχει δηλώσει ο 37χρονος πατέρας του βρέφους.
Την Παρασκευή 12 Μαΐου έχει πάρει προθεσμία, για να απολογηθεί ο 37χρονος πατέρας που ξέχασε στο αυτοκίνητό του το 5,5 μηνών βρέφος, οδηγώντας τον στον θάνατο.
Αύριο, Παρασκευή θα απολογηθεί στον ανακριτή ο πατέρας του 5,5 μηνών μωρού, ο οποίος ξέχασε στο αυτοκίνητο το παιδί με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία. Την ίδια ώρα, η μητέρα νοσηλεύεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο της Άρτας.
Ο εισαγγελέας άσκησε στον 37χρονο δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και ο ίδιος νοσηλεύεται επίσης στο ίδιο νοσοκομείο στην ψυχιατρική κλινική σε άσχημη κατάσταση. Στον χώρο υπάρχουν και συγγενείς που προσπαθούν να διαχειριστούν την τραγική αυτή κατάσταση.
Σύμφωνα με το Mega, ο 37χρονος δήλωσε τα εξής σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία: «Ξεκινήσαμε από το σπίτι στις 07:00. Αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό σταθμό, έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Το παιδί στο πίσω κάθισμα πρέπει να κοιμόταν, δεν έκλαιγε και δεν το άκουγα. Το κάθισμα ήταν χαμηλό και δεν το έβλεπα από τον καθρέπτη».
Το Σάββατο το μεσημέρι θα γίνει η τελετή ταφής του μωρού και θα του δοθεί το όνομα Λυδία – Ελένη μετά θάνατον, αναφέρει η ΕΡΤ.
Η ιατροδικαστική έκθεση
Όπως προκύπτει από την ιατροδικαστική έκθεση την οποία επικαλείται η ΕΡΤ, καταγράφηκε συσσώρευση υγρών στον πνεύμονα που προκάλεσαν πνευμονικό οίδημα. Ειδικότερα το βρέφος υπέστη αίσθημα ασφυξίας, εφίδρωση, συριγμό στους πνεύμονες, δύσπνοια, βήχα, δυσκολία αναπνοής, υποξια (χαμηλή στάθμη οξυγόνου). Με αποτέλεσμα να υποστεί πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή λόγω υποξυγοναιμίας (έλλειψη οξυγόνου), ταχυκαρδία, και κυάνωση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Achaia Clauss με Kαρναβαλικό φως πριν από 9 χρόνια ΦΩΤΟ
Καφές και χοληστερόλη: Ποιοι τύποι ανεβάζουν την «κακή» LDL και ποιοι είναι ασφαλείς
Έρευνα αποκάλυψε ότι τηλεοράσεις της LG κατέγραφαν ήχο ενώ ήταν κλειστές
Ο Σβόλης στο GNC 3on3 της Αγίου Νικολάου ΦΩΤΟ
Πώς να ντύσεις τα σχολικά βιβλία βήμα βήμα
