Τραγωδία στην Εκάλη: Πήδηξε από το μπαλκόνι όταν πήγαν να του κάνουν έξωση
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Δευτέρας (21/2) στην Εκάλη, όταν ένας 45χρονος έπεσε από το μπαλκόνι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και στη συνέχεια να αφήσει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.
H επιχείρηση έξωσης του ενοικιαστή από το σπίτι στο οποίο διέμενε με την οικογένειά του στην Εκάλη, πήρε απρόσμενη τροπή και μοιραία κατάληξη. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε δίπλα στο σπίτι στελέχους της Νέας Δημοκρατίας. Η φύλαξη του πολιτικού έσπευσε στο σημείο μέχρι να καταφτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο άνδρας είχε σφυγμό και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου και κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.
Σημειώνεται πως ο άνδρας έπεσε από τον πρώτο όροφο, αλλά επειδή ήταν από τη μεριά του πάρκινγκ ήταν σαν να έπεσε από ύψος δύο ορόφων. Σύμφωνα με πληροφορίες του debater, ο άτυχος άνδρας που είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού και ελεύθερος επαγγελματίας φαίνεται ότι είχε κρατήσει κρυφή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει και όταν μπήκαν στο σπίτι του να του κάνουν έξωση, έπεσε στο κενό μπροστά στα μάτια της συζύγου και του παιδιού του.
Μάλιστα, γείτονες έσπευσαν να πάρουν το παιδί του άνδρα από το σημείο, προκειμένου να μην δει το σοκαριστικό θέαμα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η πρώτη εμφάνιση της θεατρικής ομάδας «Ταξιδευτές της πρόζας» στην Μιτόπολη Αχαΐας ΦΩΤΟ
Η Dell αφήνει τα Windows και φέρνει το Gemini στην οικογένεια XPS με το νέο Googlebook
Βρετανοί γιατροί ανέπτυξαν μη επεμβατικό τεστ για τον καρκίνο της μήτρας
Συναυλία από το Coro Avanti του Μουσικού Ομίλου Πατρών «Ορφεύς»
Νέα απάτη στο Google Maps πως να εντοπίσεται το νέο κόλπο των απατεώνων
