Τραγωδία στην Κρήτη: 45χρονος κατέρρευσε και πέθανε μπροστά στα μάτια της συζύγου του
Έχασε τις αισθήσεις του και λίγη ώρα αργότερα ο γιατρός που βρέθηκε στο σημείο διαπίστωσε τον θάνατό του.
Τραγωδία στην Κρήτη. Ένας 45χρονος βγήκε με την σύζυγό του για διασκέδαση στα Μάλια, όμως η έξοδος αυτή ήταν η τελευταία για εκείνον. Πέθανε όταν επέστρεψαν στο ξενοδοχείο μπροστά στα μάτια της συζύγου του.
Ο 45χρονος από την Ρουμανία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ekriti.gr, επέστρεψε γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα στο δωμάτιο με την σύζυγό του και ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία.
Έχασε τις αισθήσεις του και λίγη ώρα αργότερα ο γιατρός που βρέθηκε στο σημείο διαπίστωσε τον θάνατό του.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 45χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα καρδιολογικής φύσεως ωστόσο φως στα αιτία του θανάτου θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μουσικοχορευτική βραδιά στην Μιτόπολη ΦΩΤΟ
Καφές και χοληστερόλη: Ποιοι τύποι ανεβάζουν την «κακή» LDL και ποιοι είναι ασφαλείς
Το Sony WH-1000XM4C φέρνει Bluetooth 6 και ανανεωμένο ήχο
Ο ΕΟΣ Πατρών σε εξόρμηση στο Καταφύγιο Πρασούδι
Ύπνος με σουτιέν: Επιτρέπεται ή κάνει κακό στο στήθος;
