Τραγωδία στο Τορίνο: Πέντε εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων σκοτώθηκαν όταν χτυπήθηκαν από τρένο
Το τρένο κινείτο με ταχύτητα περίπου 160 χιλιομέτρων την ώρα
Πέντε εργαζόμενοι των σιδηροδρόμων σκοτώθηκαν όταν χτυπήθηκαν από τρένο κοντά στο Τορίνο, ανακοίνωσε σήμερα η ιταλική δημόσια εταιρεία σιδηροδρόμων Rete Ferroviaria Italiana (Rfi).
Οι εργαζόμενοι αντικαθιστούσαν σιδηροτροχιές έξω από τον σταθμό του Μπραντίτσο, στην γραμμή που συνδέει το Μιλάνο με το Τορίνο, γύρω στα μεσάνυχτα χθες, Τετάρτη, όταν χτυπήθηκαν από τρένο που μετέφερε βαγόνια.
Το τρένο κινείτο με ταχύτητα περίπου 160 χιλιομέτρων την ώρα, μετέδωσε το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA επικαλούμενο την αστυνομία.
«Η Rfi εκφράζει βαθειά λύπη (…) και τα συλλυπητήριά της (…) στις οικογένειες των εργαζομένων που είναι νεκροί», αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
Δύο εργαζόμενοι κατάφεραν να αποφύγουν το τρένο εμπορευμάτων και είναι σώοι και αβλαβείς, πρόσθεσε το ANSA.
Ο οδηγός του τρένου δέχθηκε φροντίδα για το σοκ που υπέστη στο σημείο του δυστυχήματος και στη συνέχεια του επετράπη να πάει στο σπίτι του.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να διαλέγεις πάντα γλυκό καρπούζι: Το κόλπο με το χρώμα και τον ήχο που δεν σου λένε στη λαϊκή
Νέο Tesla update: Το Grok παίρνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου
Μαίρη Λίντα: Η φωνή που σημάδεψε το λαϊκό τραγούδι – Από τον Πύργο Ηλείας στη διεθνή αναγνώριση
Δείτε πόσο καιρό μπορεί να μείνει το βούτυρο έξω μέχρι να γίνει επικίνδυνο
Samsung Galaxy Unpacked: Αποκαλύπτονται σήμερα Z Fold 8 και Z Flip 8 και ένα τρίτο foldable
