Τραγωδία στον Αλιάκμονα: Τι λέει η 29χρονη για το πνιγμό του βρέφους
Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία της Βέροιας το χαμό βρέφους 11 μηνών, με τη μητέρα του να κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Την Τετάρτη θα απολογηθεί η 29χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία του 11 μηνών βρέφους της, που βρέθηκε πνιγμένο στα παγωμένα νερά του Αλιάκμονα. Η γυναίκα έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για τον θάνατο του παιδιού της, δίνοντας τις δικές της εξηγήσεις για την τραγωδία στον Αλιάκμονα, που τα τελευταία 24ωρα έχει καθηλώσει το πανελλήνιο.
«H μικρή μπουσούλησε κι έπεσε στο ποτάμι. Δεν μπορούσα να τη βγάλω από το νερό», λέει μέσα από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας η 29χρονη φερόμενη ως παιδοκτόνος από τη Βέροια.
Τραγωδία στον Αλιάκμονα: Τι αποκαλύπτει ο αδερφός της 29χρονης μητέρας
«Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Πήγαμε βόλτα στο ποτάμι, γιατί είχε ωραία μέρα. Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω για λίγο, πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε στο ποτάμι», λέει στον Άγγελο Λαμπίδη η 29χρονη και συνεχίζοντας προσθέτει:
«Μετά δεν μπορούσα να την βγάλω από μέσα. Δεν μπορούσα να πέσω στο νερό να την βγάλω. Με κατηγορούν για πράγματα που δεν έχω κάνει. Την αγαπούσα πάρα πολύ την κόρη μου».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Luka Drawing Projector: Η τεχνητή νοημοσύνη που δεν κάνει τη δουλειά για τα παιδιά
Κλάδεμα και λίπανση το φθινόπωρο: Τι απαγορεύεται να ρίξεις στα φυτά
Του Αγίου Νεκταρίου στην Ντούνισσα Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Χάσατε τη θήκη των ακουστικών σας; Η JLab έχει τη λύση με τα νέα JBuds
ΑΕΚ Άρης Κανάλι: Ποιο δείχνει ζωντανά τον αγώνα και τι ώρα το Σάββατο
