Τραγωδία στον Όλυμπο: Νεκρός ο 40χρονος ορειβάτης που έπεσε σε χαράδρα
Έχασε τη ζωή του κατά την κατάβασή του από τον Μύτικα – Σε εξέλιξη η δύσκολη επιχείρηση ανάσυρσης της σορού
Νεκρός εντοπίστηκε ο 40χρονος Έλληνας ορειβάτης που έπεσε το μεσημέρι του Σαββάτου σε δύσβατη χαράδρα στον Όλυμπο.
Συναγερμός σήμανε στις Αρχές περίπου στις 13:20, όταν ενημερώθηκαν για την πτώση του άνδρα σε ιδιαίτερα δυσπρόσιτο σημείο, ανάμεσα στο Λούκι του Μύτικα και την Κακόσκαλα.
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 40χρονος είχε ανέβει στον Μύτικα και κατά την κατάβασή του φέρεται να έχασε τον προσανατολισμό του, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα μεγάλου βάθους.
Για την επιχείρηση προσέγγισης και ανάσυρσης της σορού έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, καθώς και μέλη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.
Η επιχείρηση χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς το σημείο όπου βρίσκεται η σορός είναι εξαιρετικά δυσπρόσιτο και επικίνδυνο για τους διασώστες.
Οι προσπάθειες των αρμόδιων ομάδων συνεχίζονται για την ασφαλή ανάσυρση του άτυχου ορειβάτη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Achaia Clauss με Kαρναβαλικό φως πριν από 9 χρόνια ΦΩΤΟ
Καφές και χοληστερόλη: Ποιοι τύποι ανεβάζουν την «κακή» LDL και ποιοι είναι ασφαλείς
Έρευνα αποκάλυψε ότι τηλεοράσεις της LG κατέγραφαν ήχο ενώ ήταν κλειστές
Ο Σβόλης στο GNC 3on3 της Αγίου Νικολάου ΦΩΤΟ
Πώς να ντύσεις τα σχολικά βιβλία βήμα βήμα
