«Τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατώ… για καλό σκοπό» στο Αγρίνιο
Η διοργάνωση είχε και φιλανθρωπικό σκοπό, να στηριχτεί το σημαντικό έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».
Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις χίλιες πραγματοποιήθηκε ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή 20 Νοεμβρίου, οι δράσεις για το 5ο «Τρέχω, Βαδίζω, Ποδηλατώ… για καλό σκοπό» στο Αγρίνιο.
Ο καιρός ήταν σύμμαχος κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων με το κέφι, το παιχνίδι και τα χαμόγελα να κυριαρχούν. Το Σάββατο οι μικροί έπαιξαν ψάχνοντας τον χαμένο θησαυρό και χθες με αφετηρία την κεντρική πλατεία της πόλης μικροί και μεγάλοι ποδηλάτησαν, έτρεξαν και βάδισαν για καλό σκοπό.
Η διοργάνωση είχε και φιλανθρωπικό σκοπό, να στηριχτεί το σημαντικό έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα».
Η ΓΕ Αγρινίου, ο δήμος και η Περιφέρεια συνδιοργάνωσαν την μικρή γιορτή που περιλάμβανε ακόμη πολλά παιχνίδια ενώ υπήρξαν και χορευτικές επιδείξεις και για το κοινό.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Κατσαρίδα: Γιατί είναι λάθος να τη σκοτώσεις με παντόφλα;
Αλλάζεις από iPhone σε Android; Το Android 17 κάνει τη διαδικασία παιχνιδάκι
Οι 5 καθημερινές συνήθειες που «ξυπνούν» τον κίνδυνο καρκίνου: Τι πρέπει να κόψετε άμεσα
Το WhatsApp αλλάζει τα πάντα στο αυτοκίνητο και δεν θα χρειάζεται να αγγίξεις το κινητό
Τι ώρα βγαίνουν οι βάσεις 2026 σήμερα και πώς μπορώ να δω τα αποτελέσματα με SMS και online;
