Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: «Φουλ» οι ηπειρωτικοί προορισμοί για το τριήμερο, οι «top» περιοχές της Πελοποννήσου, ποια ξεχωρίζει

Οι προκρατήσεις και οι τιμές σε airbnb στην Πελοπόννησο και άλλους ηπειρωτικούς προορισμούς για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, σύμφωνα με το Πανελλαδικό Δίκτυο E – Real Estates

τριήμερο

Μπορεί στα νησιά των Κυκλάδων και του Αργοσαρωνικού να μην πέφτει… καρφίτσα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, υπάρχουν όμως πολλοί που συνυπολογίζοντας κυρίως το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων προτιμούν ηπειρωτικούς προορισμούς, ιδιαίτερα σε χιλιομετρικές αποστάσεις από δυο έως δυόμιση ωρών από την κύρια κατοικία τους, σύμφωνα με τα στοιχεία που συνέλεξε το Πανελλαδικό Δίκτυο E-Real Estates για την «Ημερησία».

«Στην ηπειρωτική Ελλάδα το ποσοστό προ-κρατήσεων είναι άνω του 70% και σίγουρα τις επόμενες ημέρες θα αγγίξει ακόμη και το 100% στους όμορους νομούς της Αττικής», τονίζει ο Πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E – Real Estates, Θεμιστοκλής Μπάκας.

Απόλυτος πρωταθλητής στις προκρατήσεις είναι με 100% το γραφικό Οίτηλο και ακολουθεί η Μονεμβασιά με 93%.

Σύμφωνα με την AirDNA, στην Καλαμάτα, είναι εγγεγραμμένα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης 764 αυτοτελείς κατοικίες ή/και διαμερίσματα, στην Μονεμβασιά 315, στο Ναύπλιο 382, στην Ναυπακτία 225 και στον Νομό Ηλείας 418.

Ο «άγνωστος» Νομός της Πελοποννήσου με τις χρυσαφένιες αμμώδεις παραλίες χιλιομέτρων που λίγοι γνωρίζουν, καταγράφει 418 εγγεγραμμένα ακίνητα σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Το κόστος μίσθωσης για 3 διανυκτερεύσεις είναι από 221€ σε κατοικία 55τμ στη περιοχή του Κατακόλου.

Κιάτο
Το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 185€ για κατοικία 90τμ σε απόσταση 400μέτρων από το κέντρο. Το ποσοστό προ-κρατήσεων αγγίζει το 75%.

Ξυλόκαστρο
Το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 245€ για κατοικία 80τμ. Το ποσοστό προ-κρατήσεων αγγίζει το 80%.

Μονεμβασιά
Η δυναμική στον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης, αριθμεί 315 εγγραφές ακινήτων. Το κόστος μίσθωσης διαμορφώνεται από 290€ για κατοικία 50τ.μ.. Οι προ-κρατήσεις αγγίζουν το 93%.

Ναυπακτία
Το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 248€ για κατοικία 65τμ σε απόσταση 500μέτρων από το κέντρο της Ναυπάκτου. Το ποσοστό προ-κρατήσεων αγγίζει το 72% και η δυναμική της περιοχής στον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης αριθμεί 225 εγγραφές ακινήτων.

Ωρωπός
Το κόστος μίσθωσης για 3 διανυκτερεύσεις στον κοντινό προορισμό για τους Αθηναίους, διαμορφώνεται από 176€ σε κατοικία 70τμ. Το ποσοστό προ-κρατήσεων αγγίζει το 70%.

Οίτυλο
Στο γραφικό Οίτυλο, η διαθεσιμότητα ακινήτων προς μίσθωση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι μηδενική. Αξίζει να τονίσουμε ότι στους προορισμούς της Ανατολικής Μάνης, το ποσοστό προ-κρατήσεων αγγίζει το 72%.

Ναύπλιο

Στο Ναύπλιο είναι εγγεγραμμένα 382 σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης (ολόκληρα διαμερίσματα ή/και κατοικίες). Το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 269€ για κατοικία 100τμ σε απόσταση 800μέτρων από το κέντρο.

 

Πηγή: Ημερησία

 

Διαβάστε επίσης

Συναγερμός στην Περιφέρεια, έκτακτη συνεδρίαση για πυρκαγιές

Καφές μόνο στα όρθια: Πότε επαναφέρεται ο ΦΠΑ στο 24% σε σερβιριζόμενα ροφήματα

Τι δείχνει η δημοσκόπηση GPO για συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ, ποιος μπορεί να ενώσει την κεντροαριστερά

Στη VIP πτέρυγα του Κορυδαλλού ο Απόστολος Λύτρας, oι πρώτες ώρες του ποινικολόγου στη φυλακή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εμπλοκή στις αντιδρομήσεις της Πάτρας, το «ΟΧΙ» της Αποκεντρωμένης στον Δήμο

Πάτρα: Εντοπίστηκε νεκρή μητέρα τριών παιδιών

Αχαΐα: «Μαρτύρησαν» στα χέρια των βασανιστών τους, περπάτησαν 5χλμ για …βοήθεια!