Τρίκαλα: Αγέλη αγριογούρουνων ποδοπάτησε 46χρονο αγρότη
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείου Τρικάλων όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Τρικάλων 46χρονος ο οποίος ποδοπατήθηκε από αγέλη αγριογούρουνων στο χωράφι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalaopinion.gr, ο 46χρονος που διαμένει σε χωριό στα ριζά του Κόζιακα, πήγε το βράδυ του Σαββάτου να ποτίσει τις καλλιέργειές του.
Ενώ βρισκόταν σταθμευμένος πάνω στη μοτοσυκλέτα του, πετάχτηκαν από παρακείμενο αρδευτικό κανάλι αγριογούρουνα, τα οποία τον παρέσυραν και τον ποδοπάτησαν με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά κατάγματα.
Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείου Τρικάλων όπου νοσηλεύεται με πολλαπλά κατάγματα χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ρετινόλη το καλοκαίρι: Επιτρέπεται τελικά ή πρέπει να τη βάλουμε στο «συρτάρι»;
Ο νέος σχεδιασμός Liquid Glass αναβαθμίζει το WhatsApp στο Mac
Ημερίδα kalavrita Canyon Hotel & spa με Χορηγό το Patrapress
Ποια φρούτα και λαχανικά «κρατούν» τα περισσότερα φυτοφάρμακα
Το Apple Music έρχεται στα Volvo
