Τροχαίο με έναν νεκρό στην Παραλιακή – Μηχανή συγκρούστηκε με επτά αυτοκίνητα
Ο οδηγός της μηχανής έχασε επί τόπου τη ζωή του.
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Παραλιακή, στο ύψος του Αλίμου, όταν μηχανή συγκρούστηκε με επτά αυτοκίνητα.
Ένας 57χρονος οδηγός μηχανής βρήκε τραγικό θάνατο σήμερα το πρωί, σε τροχαίο δυστύχημα, στην Παραλιακή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Notia.gr, το τροχαίο έγινε στο ύψος του Αλίμου και συγκεκριμένα στη διασταύρωση Ποσειδώνος και Koνδύλη, όταν η μοτοσυκλέτα που κατευθυνόταν προς Πειραιά, κάνοντας προσπέραση, χτύπησε σε ένα καθρέπτη και κατέληξε πάνω σε ένα βανάκι, αφού πρώτα είχε τρακάρει με τουλάχιστον 7 οχήματα, τα οποία ήταν ακινητοποιημένα λόγω της κίνησης.

Ο οδηγός που φορούσε κράνος σκοτώθηκε επιτόπου. Από την σφοδρή σύγκρουση ξεκόλλησε η μπαγκαζιέρα της μηχανής και τινάχτηκε στον αέρα, καταλήγοντας πάνω σε ένα αυτοκίνητο.
Η κυκλοφορία στην παραλιακή διακόπηκε μέχρι να απομακρυνθούν τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Στο σημείο όπως μεταφέρει το in.gr, έσπευσε ο αντιδήμαρχος Αλίμου, Γιώργος Μακαριγάκης, οποίος σε συνεργασία με τον διοικητή Τροχαίας Καλλιθέας, Βαγγέλη Αρβάλη, κατηύθυνε τα συνεργεία του Δήμου Αλίμου, για να καθαριστεί το οδόστρωμα και να αποκατασταθεί η κυκλοφορία των οχημάτων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εμμηνόπαυση: Τα 10 «ύπουλα» συμπτώματα πριν τα 40
Τέλος στα ψεύτικα προφίλ στο Facebook; Η απάντηση της Meta στην εποχή της AI
Η βιωματική παράσταση «Glenti» του την Παρασκευή (24/7) στην πλατεία Αγίας Λαύραςστο Αίγιο
Τι πραγματικά πίνουμε από τα πλαστικά μπουκάλια: Οι αόρατοι κίνδυνοι για την υγεία
Η Meta διαφημίζει την AI χωρίς να δείχνει AI και κανείς δεν κατάλαβε γιατί
