Τροχαίο Πατρών – Πύργου: Αυτοί είναι οι νεκροί του τραγικού δυστυχήματος – ΦΩΤΟ
Δύο άτομα, μία γυναίκα και ένας άνδρας, κάτοικοι Αμαλιάδας, έχασαν τη ζωή τους, στο σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που έγινε το πρωί της Τρίτης στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων.
Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr νεκροί είναι η Ελένη Τσακούλη, γεννηθείσα το 1979, και ο Θεόφιλος Καρλέτσης, γεννηθείς το 1968, οι οποίοι επέβαιναν στο IX αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με την νταλίκα.

Ηταν πανρεμένοι, κάτοικοι εν ζωή Αμαλιάδας και είχαν τρία παιδιά.
Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε πρώτη μετά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας ενώ ο οδηγός νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση και εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.
Στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας νοσηλεύεται ο οδηγός της νταλίκας, γεννηθείς το 1952.
Το χρονικό της τραγωδίας
Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες μία νταλίκα «δίπλωσε» στην Πατρών – Πύργου, στο ύψος των Τσουκαλεΐκων κα ισυγκεκριμένα στο 14ο χιλιόμετρο. Αποτέλεσμα ήταν ένα όχημα που ακολουθούσε να προσκρούσει στο βαρύ όχημα.


Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Τραγωδία στην Ινδία: Τουλάχιστον 11 νεκροί μετά από έκρηξη σε εργοστάσιο πυροτεχνημάτων
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Χάος στις ΗΠΑ: 17χρονος μπούκαρε με αυτοκίνητο σε αεροδρόμιο και τράκαρε με αεροπλάνο και τρακτέρ
