Τσουκαλάς κατά Τριαντόπουλου: «Αν υπάρχει πολιτική γενναιότητα, γιατί δεν καταθέτει αυτοπροσώπως;»
O εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσουκαλάς άφησε αιχμές και για τη στάση της κυβέρνησης στο θέμα.
Αιχμές κατά του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου άφησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Κώστας Τσουκαλάς, θέτοντας το ερώτημα γιατί δεν εμφανίζεται αυτοπροσώπως στην προανακριτική επιτροπή, αλλά επιλέγει να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα.
Σε δήλωσή του, ο κ. Τσουκαλάς αμφισβήτησε τη θέση της κυβέρνησης, σχολιάζοντας πως η κυβερνητική πλειοψηφία επιχειρεί να αποφύγει την πιθανή διεύρυνση του κατηγορητηρίου. Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν επιθυμεί τη σύνταξη πορίσματος μετά από ανακριτικές ενέργειες της επιτροπής, η οποία, όπως σημείωσε, έχει συνταγματική αποστολή να ερευνά σε βάθος τις υποθέσεις.
«Με τέτοιες πρακτικές, πώς θα αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς;» διερωτήθηκε ο κ. Τσουκαλάς, αφήνοντας αιχμές για τη στάση της κυβέρνησης στο θέμα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το TikTok αλλάζει ριζικά και ετοιμάζεται να προσφέρει πολύ περισσότερα από βίντεο
Πώς να καθαρίσετε την τοστιέρα χωρίς να χαράξετε τις πλάκες
Νατάσα Παζαΐτη: Η σπάνια τηλεοπτική εξομολόγηση – Η απάντηση στις φήμες για την υγεία της
Η Binance κάλυψε το 95% των 6,3 δισ.$ κλεμμένων crypto και επαναφέρει τις αναλήψεις
Μπορεί ένα φρούτο να βοηθήσει πραγματικά σε καλύτερο ύπνο;
