Τζάνειο: Εμφανίστηκε ο βοηθός νοσηλευτή που έκανε τη μετάγγιση, πως είναι η κατάσταση της υγείας της 62χρονης
Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η 62χρονη, μετά την λάθος μετάγγιση αίματος
Βελτιώνεται η κατάσταση της 62χρονης που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Τζάνειου, ύστερα από μετάγγιση αίματος με λανθασμένη ομάδα.
Ο βοηθός νοσηλευτή που εμπλέκεται στο περιστατικό, και είχε εξαφανιστεί, επικοινώνησε με την οικογένειά του, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, Δημήτρης Σιδέρης, χαρακτήρισε το περιστατικό ως τραγικό ανθρώπινο λάθος, σημειώνοντας ότι «τηρήθηκαν οι διαδικασίες, αλλά έλειψε ο λεπτομερής έλεγχος». Ο 30χρονος βοηθός νοσηλευτή, με μέχρι τώρα άψογη επαγγελματική πορεία, ενημέρωσε άμεσα τη διοίκηση πριν εξαφανιστεί.
Παράλληλα, τονίστηκε από τους εκπροσώπους των υγειονομικών ότι το περιστατικό, αν και σοβαρό, δεν θα πρέπει να διαβρώσει την εμπιστοσύνη των πολιτών στο ΕΣΥ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το Tecno POVA 8 Pro ανάβει σαν supercar και δεν κοστίζει σαν ένα
ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Εως τις 11 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για τις εισαγωγικές εξετάσεις
ΑΕΚ Άρης Κανάλι: Ποιο δείχνει ζωντανά τον αγώνα και τι ώρα το Σάββατο
Αυξήσεις έως 20% στα iPhone 18 pro πόσο θα κοστίζουν τα νέα iPhone στην Ελλάδα
Γεύμα του Επιμελητηρίου Αχαΐας στο ΕΚΑΜΕ/ΑμεΑ Αιγίου ΦΩΤΟ
