Τζόκερ: Μία και μόνο στήλη «τίναξε την μπανκα», πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο που κερδίζει 1,2 εκατ. ευρώ

Όπως έγινε γνωστό στο τυχερό δελτίο του Τζόκερ υπήρχε μία και μόνο στήλη, που αποδείχθηκε αρκετή για τα κέρδη της πρώτης κατηγορίας.

Τζόκερ

Τζόκερ και η ζωή για τον κάτοχο του τυχερού δελτίου άλλαξε για πάντα. Κατατέθηκε σε πρακτορείο στην Καρδίτσα, με τα κέρδη να είναι πάνω από 1.000.000 ευρώ.

Χωρίς να τζογάρει πολλά χρήματα, ο υπερτυχερός ή την υπερτυχερή κάτοχο του τυχερού δελτίου, έπεσε μέσα σε όλους τους αριθμούς. Το συγκεκριμένο δελτίο μάλιστα ήταν το μοναδικό που βρέθηκε στην πρώτη κατηγορία, με αποτέλεσμα όλα τα χρήματα που είχαν συγκεντρωθεί, να καταλήγουν στον κάτοχο του «χρυσού» δελτίου, που αναμφίβολα θα θυμάται για πάντα την Τρίτη 9 Ιουλίου του 2024.

Όπως έγινε γνωστό στο τυχερό δελτίο του Τζόκερ υπήρχε μία και μόνο στήλη, που αποδείχθηκε αρκετή για τα κέρδη της πρώτης κατηγορίας.

Συνολικά το χρυσό δελτίο χάρισε στον κάτοχό του 1.222.138,47 ευρώ. Στην κλήρωση Τζόκερ της Τρίτης (αριθμός κλήρωσης 2777), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι: 6, 7, 24, 33, 42 και τζόκερ το 7.

Το ποσό που θα μοιραστούν οι τυχεροί της 1ης κατηγορίας στην επόμενη κλήρωση της Πέμπτης θα είναι είναι τουλάχιστον 1.000.000 ευρώ.

 

 

Διαβάστε επίσης

Φωτιά Γηροκομείο: Στην Πάτρα και στο Καραμανδάνειο σήμερα ο Αδωνις Γεωργιάδης ΦΩΤΟ

Καιρός: Στο «κόκκινο» και σήμερα ο υδράργυρος, συναγερμός για πυρκαγιές, η πρόγνωση για την Πάτρα

Κίνδυνος Πυρκαγιάς: «Πορτοκαλί» συναγερμός σε Αχαΐα-Ηλεία και τέσσερις ακόμη Περιφέρειες ΧΑΡΤΗΣ

Φωτιά στην Πάτρα: Δηλαδή πρέπει να καούμε ζωντανοί;

Κόλαση φωτιάς τη νύχτα στις Αχαρνές: Βελτιωμένη η εικόνα, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις, ζημιές σε εργοστάσια ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Τελεσίγραφο μέχρι 19 Ιουλίου για διάσωση του «409» – Επιβεβαίωση της «Π»