Τζορτζ Κλούνεϊ για Μπάιντεν: «Να αποσυρθεί οικειοθελώς»
Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ, κάλεσε σήμερα τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί.
Στη λίστα με όλους όσοι καλούν τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να κατέβει από την κούρσα των προεδρικών εκλογών τον προσεχή Νοέμβριο, φιγουράρει και ο mega star, Τζορτζ Κλούνεϊ.
Ο Αμερικανός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ, ένας ένθερμος Δημοκρατικός που εμπλέκεται ενεργά στη συγκέντρωση χρημάτων για το κόμμα, κάλεσε σήμερα (10.07.2024) τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί, ενώπιον των αμφιβολιών για την κατάσταση της υγείας του.
«Τα πρωτοκλασάτα στελέχη των Δημοκρατικών (…), οι γερουσιαστές, τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων και οι άλλοι υποψήφιοι, που κινδυνεύουν να χάσουν τον Νοέμβριο, πρέπει να ζητήσουν από αυτόν τον πρόεδρο να αποσυρθεί οικειοθελώς», έγραψε ο ηθοποιός σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε από τους New York Times, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, ότι «αγαπάει τον Τζο Μπάιντεν».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
Περιφερειακή σύσκεψη των ΑΔΕΔΥ Δυτικής Ελλάδας
Πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου για 60.000 εργαζομένους ανακοινώνει η Microsoft
Το Instagram στο Apple TV και πλέον βλέπετε Reels απευθείας στην τηλεόραση
Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας
