Β. Αϊβαλής: «Η πόλη έχει ανάγκη εκδηλώσεις όπως ο 1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας»

Β. Αϊβαλής: «Η πόλη έχει ανάγκη εκδηλώσεις όπως ο 1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Πάτρας»

Ο πρόεδρος του ΤΕΕ, Βασίλης Αϊβαλής, που μετέχει στην Επίτιμη Επιτροπή του 1ου Ημιμαραθωνίου Πάτρας αναφέρθηκε στη διοργάνωση υπογράμμισε ότι θα πρέπει να γίνει θεσμός για την πόλη τονίζοντας: «Η απόφαση συμμετοχής μου στην Οργανωτική Επιτροπή του 1ου Ημιμαραθώνιου Πάτρας, μετά από αντίστοιχη πρόταση, έγινε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η Πάτρα  θα πρέπει να στραφεί συντονισμένα και με όραμα  σε τέτοιου μεγέθους και απήχησης αθλητικές διοργανώσεις καθώς τις έχουν ανάγκη τόσο η πόλη όσο και οι πολίτες.

Η πόλη τις έχει ανάγκη για την αύξηση της επισκεψιμότητάς της, για την τουριστική της προβολή μέσα από τον αθλητικό τουρισμό, για την αύξηση της οικονομικής δραστηριότητας, για την ανάδειξη και κατοχύρωσή της ως τόπου διεξαγωγής μεγάλων αθλητικών γεγονότων.

Οι Πατρινοί τις έχουν ανάγκη γιατί συμβάλλουν στην εξωστρέφεια, στην ψυχαγωγία, στην διάδοση των ιδεών του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και του υγειούς ανταγωνισμού, αρχές και αξίες που πρέπει να διέπουν γενικότερα τον κοινωνικό βίο σε όλες τις εκφάνσεις του.

Για αυτό και ο πολίτες της Πάτρας στηρίζουν  και αγκαλιάζουν  με θέρμη και ενθουσιασμό τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις, κάτι το οποίο αναμένεται να συμβεί και τώρα.

Σκοπός και επιδίωξη είναι η επιτυχία  του 1ου Ημιμαραθωνίου Πάτρας, έτσι ώστε να γίνει ετήσιος θεσμός για την πόλη, το μεγαλύτερο μέρος της οποίας ενδείκνυται για τέτοιου είδους αγώνες μιας και είναι σχεδόν επίπεδο, χωρίς μεγάλες υψομετρικές διαφορές.

Ας ευχηθούμε όλοι μας καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες για έναν όμορφο αγώνα χωρίς τραυματισμούς».

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments