Βανδή – Μπισμπίκης: Γλέντησαν μαζί…κρητικά!
Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή (η οποία, σημειωτέον, την Τετάρτη βράδυ θα τραγουδήσει στην Πάτρα, σε νυχτερινό μαγαζί) βρέθηκαν πάλι μαζί σε ένα κρητικό γλέντι στο Μοσχάτο και οι φήμες φουντώνουν πιο πολύ.
Οργιάζουν οι φήμες τον ελευταίο καιρό για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη (που έγινε την περασμένη σεζόν ιδιαίτερα δημοφιλής στο τηλεοπτικό κοινό ως Βόσκαρης στις Αγριες Μέλισσες). Πριν από περίπου ένα μήνα, η εφημερίδα On Time είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία, με τους δυο τους να βολτάρουν στην οδό Ερμού.
Οι δυο τους ξεκίνησαν να κάνουν αρκετή παρέα, ειδικά μετά το διαζύγιο της τραγουδίστριας, ωστόσο, οι φήμες έκαναν λόγο για κάτι παραπάνω από μια απλή φιλία.
Λίγο καιρό μετά, όμως, ο φωτογραφικός φακός τους είχε “συλλάβει” αγκαλιά σε κουτούκι στα Εξάρχεια.
Σήμερα, λοιπόν, στην εκπομπή «Τι λες τώρα» πρόβαλλαν μια φωτογραφία, στην οποία ο Βασίλης Μπισμπίκης με τη Δέσποινα Βανδή βρίσκονται σε ένα κρητικό γλέντι στο Μοσχάτο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οι καπνιστές ζουν περισσότερο… αλλά για έναν λόγο που κανείς δεν περίμενε
Pixel 11a: Τα πρώτα renders αποκάλυψαν το νέο οικονομικό Pixel της Google
Παρουσίαση βιβλίου του Άντριου Κάνια στο Πολύεδρο
Ανθρωπομορφισμός στην Τεχνητή Νοημοσύνη: Η σύσταση του Associated Press και η συζήτηση για την ευθύνη
Ερευνητές της AI προειδοποιούν για την superintelligence «Είναι τόσο επικίνδυνη όσο ακούγεται»
