Βαρύ πένθος στη Λέσβο: Νεκροί δύο νεαροί ηλικίας 16 και 18 χρόνων, το δίκυκλό τους χτύπησε κολώνα
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας Μυτιλήνης, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε προσωρινά για την επιχείρηση περισυλλογής και την ασφαλή διερεύνηση του σημείου του δυστυχήματος
Στο Λέσβο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη διασταύρωση του δρόμου της Παναγιούδας προς τον περιφερειακό της Μόριας, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία.
Ρόδος: Συγγενείς ισχυρίζονται ότι έδωσαν στον 14χρονο αναψυκτικό και όχι αλκοόλ
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει «Τα ΝΕΑ της Λέσβου», ένα δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί, ηλικίας 16 και 18 ετών, κινούνταν με κατεύθυνση από τον Αφάλωνα προς τη Μυτιλήνη, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα της ΔΕΗ.
Μάλιστα η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα βίαιη, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο και των δύο επιβαινόντων. Το περιστατικό έχει προκαλέσει σοκ στην περιοχή, καθώς πρόκειται για δύο πολύ νεαρές ηλικίες.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας Μυτιλήνης, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ η περιοχή αποκλείστηκε προσωρινά για την επιχείρηση περισυλλογής και την ασφαλή διερεύνηση του σημείου του δυστυχήματος.
Η Τροχαία Μυτιλήνης έχει αναλάβει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού συμβάντος, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο νεαροί είχαν μεταβεί για βόλτα στην περιοχή της Θερμής και επέστρεφαν προς τη Μυτιλήνη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
10 φυτά που δεν φοβούνται τον καύσωνα – Το μπαλκόνι σου θα μείνει καταπράσινο όλο το καλοκαίρι
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
7ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην κεντρική Πλατεία Δερβενίου
Τουρισμός για Όλους 2026: Πότε ανοίγουν οι αιτήσεις – Τα νέα διευρυμένα όρια, τα bonus και τα voucher έως 600 ευρώ
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Στο 1ο BLUE ACHAIA FORUM, η PLESSAS BROS SA Πάτρας ΦΩΤΟ
Το λάθος με το κρέας που κάνουν πολλοί στο μπάρμπεκιου
Εκδηλώσεις ικανοτήτων και ενίσχυσης γνώσεων και δεξιοτήτων στην ποιότητα του εδάφους ΦΩΤΟ
