Βαρύς χειμώνας για την εστίαση

Ο Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, µιλώντας στην «Π», τόνισε πως «θα πρέπει συντονισµένα όλοι οι Σύλλογοι της χώρας και η ΓΣΕΒΕΕ, η οποία και εκπροσωπεί τον χώρο, να διαµαρτυρηθούν έντονα, µε ρεαλιστικές θέσεις».

ναυπακτος

Ένα από τα «θύµατα» των ανατιµήσεων είναι και ο καφές αλλά και γενικότερα ο χώρος της εστίασης µε τους επιχειρηµατίες να προσθέτουν και αυτή τη µεταβλητή στην εξίσωση, έπειτα από την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει την είσοδο σε ανεµβολίαστους στους κλειστούς χώρους.

Στους καταστηµατάρχες υπάρχει επικρατεί κλίµα αβεβαιότητας ενόψει χειµώνα, την ώρα που υπάρχει ήδη
αύξηση του καφέ στο κιλό και αναµένεται να περάσει στην κατανάλωση. Οι ανατιµήσεις αλλά και το καθεστώς µε τους εµβολιασµένους καταστηµατάρχες κάνουν λόγο για «βαρύ χειµώνα στον χώρο».

Οι επαγγελµατίες καλούνται να δουλέψουν για τους εµβολιασµένους και τους νοσήσαντες του τελευταίου εξαµήνου και σε αυτό ήρθαν να προστεθούν και οι αυξήσεις στα προϊόντα.

Ο αντιδήµαρχος Ναυπακτίας και εκπρόσωπος του Συλλόγου Καφεστιατόρων στην Οµοσπονδία Επαγγελµατικών, Βιοτεχνικών και Εµπορικών Σωµατείων Ναυπακτίας και ∆ωρίδος Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, µιλώντας στην «Π», τόνισε πως «θα πρέπει συντονισµένα όλοι οι Σύλλογοι της χώρας και η ΓΣΕΒΕΕ, η οποία και εκπροσωπεί τον χώρο, να διαµαρτυρηθούν έντονα, µε ρεαλιστικές θέσεις».

Σηµείωσε ότι θα πρέπει να γίνει κατανοητό από το κράτος ότι η κατάσταση µε τις ανατιµήσεις προϊόντων µπορεί να ξεφύγει και τότε θα υπάρξει πρόβληµα βιωσιμώτητας.

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ 13
διακοπή νερού
20200615 X MPONANOS 3
δημαρχειο