Βασίλης Μπισμπίκης: Συνεχίζεται η δίκη για το τροχαίο στη Φιλοθέη – Αίτημα για μάρτυρα-κλειδί
Μετά από σύντομη διακοπή, συνεχίζεται η δίκη του ηθοποιού Βασίλη Μπισμπίκη για το τροχαίο στη Φιλοθέη, όπου προκάλεσε ζημιές σε τρία οχήματα και μια γκαραζόπορτα. Η υπεράσπιση ζήτησε την κατάθεση του αξιωματικού υπηρεσίας που ενημερώθηκε για το περιστατικό.
Στην Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης ο Βασίλης Μπισμπίκης, προκειμένου να απολογηθεί για το τροχαίο ατύχημα που προκάλεσε στη Φιλοθέη, όταν το όχημά του συγκρούστηκε με τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα και προκάλεσε ζημιές σε γκαραζόπορτα κατοικίας.
Η δίκη διακόπηκε προσωρινά και συνεχίστηκε το μεσημέρι, ενώ η πλευρά του γνωστού ηθοποιού κατέθεσε αίτημα αναβολής και κλήτευσης μάρτυρα, ζητώντας να καταθέσει ο αξιωματικός υπηρεσίας του Αστυνομικού Τμήματος Φιλοθέης, με τον οποίο φέρεται να είχε επικοινωνήσει συνεργάτιδα του Μπισμπίκη αμέσως μετά το περιστατικό.
Σύμφωνα με τους συνηγόρους του, η κλήση αυτή δεν έχει καταγραφεί στο μητρώο του ΑΤ, γεγονός που καθιστά τη μαρτυρία του αξιωματικού κρίσιμη για τη διερεύνηση των συνθηκών του ατυχήματος.
Η εισαγγελέας επιφυλάχθηκε ως προς την αποδοχή του αιτήματος, εξετάζοντας αν θα δεχθεί τα σχετικά έγγραφα ή αν θα δοθεί αναβολή για την κλήτευση του μάρτυρα. Τελικά, η δίκη συνεχίστηκε κανονικά, με τον ηθοποιό να παραμένει παρών στη διαδικασία.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ιστορική ανακάλυψη: Οι επιστήμονες «άκουσαν» για πρώτη φορά έναν εξωπλανήτη
Η Google αποστέλλει δοκιμαστικά τσιπ τεχνητής νοημοσύνης στο διάστημα
Αιμοδοσία, μουσική, προβολές και γευσιγνωσία του Φεστιβάλ «Μαρκάτια 2026» ΦΩΤΟ
Η Meta θέλει να εμπιστευτούμε το Muse AI και του έδωσε το πιο χαριτωμένο πρόσωπο που μπορούσε
Google Health 5.09: Υποστήριξη για Cardio Load από εφαρμογές τρίτων και Health Guardian στο Pixel Watch
