Βασίλης Λεβέντης: Νοσηλεύεται σε ΜΑΦ του «Ευαγγελισμού»
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο και να οδηγηθεί σε κέντρο αποκατάστασης.
Ο πρόεδρος της «Ένωσης Κεντρώων» Βασίλης Λεβέντης, κατάφερε, όπως φαίνεται, να βγει νικητής από την μάχη με τον κορονοϊο.
Μετά από αρκετές ημέρες στην ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», ο γνωστός πολιτικός απόκτησε δυνάμεις και πλέον νοσηλεύεται σε κλινική Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας του νοσοκομείου.
Η κατάσταση της υγείας του κ. Λεβέντη είναι καλή αλλά είναι ακόμα αρκετά αδύναμος. Μπορεί και σηκώνεται από το κρεβάτι και κάνει κάποια λίγα βήματα υποβασταζόμενος.
Το οικογενειακό του περιβάλλον, σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις των γιατρών, θεωρεί ότι ο κ. Λεβέντης θα μπορεί εντός των επόμενων ημερών, να πάρει εξιτήριο και να διακομιστεί προς ένα ιδιωτικό κέντρο αποκατάστασης για την περαιτέρω βελτίωση της υγείας του.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Ikea: Το νέο Bluetooth ηχείο των 59,99 δολαρίων συνδέεται και με την TV
Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Πατρών στο Frontiers Planet Prize 2026
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Samsung SmartTag 3: Διέρρευσε με νέο design και τιμή 29,99 δολάρια
