Βασίλισσα Ελισάβετ: Απαγορεύτηκε στους πρίγκιπες Χάρι και Άντριου ο βασιλικός χαιρετισμός της σορού της – ΒΙΝΤΕΟ
Εξαιρέθηκαν από τον βασιλικό χαιρετισμό οι πρίγκιπες Άντριου και Χάρι να χαιρετίσουν το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ σήμερα κατά τη διάρκεια της πομπής της σορού της βασίλισσας Ελισάβετ.
Απαγορεύτηκε στον πρίγκιπα Άντριου και στον πρίγκιπα Χάρι να χαιρετίσουν το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ σήμερα κατά τη διάρκεια της πομπής, με το βλέμμα τους καρφωμένο στο πάτωμα, ενώ άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας, όπως ο βασιλιάς Κάρολος Γ’, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η πριγκίπισσα Άννα, έκαναν τη χειρονομία.
Όπως μεταδίδει η Daily Mail, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας χαιρέτησαν το φέρετρο όταν πέρασαν το Κενοτάφιο στο Γουάιτχολ σήμερα το απόγευμα καθ’ οδόν από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ προς την Αίθουσα του Ουέστμινστερ, όπου η σορός της βασίλισσας θα παραμείνει για λαϊκό προσκύνημα μέχρι την κηδεία της τη Δευτέρα (19/9).
Αλλά ο Άντριου και ο Χάρι απλώς έσκυψαν απλώς το κεφάλι τους αφού δεν τους επιτρεπόταν να φορούν στρατιωτική στολή, κάτι που οφείλεται στο γεγονός ότι κανένας από τους δύο δεν εργάζεται πλέον για το Παλάτι.
Δείτε το βίντεο:
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πότε πάνε ΑΤΜ οι συνταξιούχοι
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Ο διαχρονικός Καραγκιόζης από το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Voucher Παιδικοί Σταθμοί ΕΕΤΑΑ: Τα 9 «κρυφά» λάθη που πετούν έξω τους γονείς
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Δύο ακόμη ομάδες φιλοξενήθηκαν στο κολυμβητήριο «Επαμεινώνδας Πετραλιάς» στην Πάτρα ΦΩΤΟ
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας συμμετέχει στην εκστρατεία ενημέρωσης για τη Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία
