Βατίδου για Κούγια: «Εγώ και τα παιδιά μου δεν συμπαθούμε καθόλου τη νέα σύντροφό του»

Η Εύη Βατίδου φαίνεται να μην έχει και την καλύτερη άποψη για τη νέα σύντροφο του Αλέξη Κούγια.

Βατίδου για Κούγια: «Εγώ και τα παιδιά μου δεν συμπαθούμε καθόλου τη νέα σύντροφό του»

Η Εύη Βατίδου δείχνει να μην έχει και την καλύτερη άποψη για τη νέα σύντροφο του Αλέξη Κούγια και μάλιστα, δε διστάζει να την εκφράσει ανοιχτά.

Η Εύη Βατίδου μίλησε σε πρόσφατες δηλώσεις της για την απιστία, τον έρωτα αλλά και για τη νέα σύντροφο του πρώην συζύγου της, Αλέξη Κούγια, η άποψή της για την οποία… δεν είναι και η καλύτερη.

«Δεν μου έχουν κάνει προξενιό. Εγώ παντρεύτηκα, έναν τον βρήκα και τον βρήκα μόνη μου από έρωτα. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση που δεν θέλω να ερωτευτώ. Όσο μεγαλώνεις θεωρώ ότι οι έρωτες αρχίζουν να μην είναι πια στο πεδίο μας» δηλώνει η Εύη Βατίδου και στη συνέχεια αναφέρθηκε συγκεκριμένα στον Αλέξη Κούγια που έχει προχωρήσει στην ζωή του με νέα σύντροφο.

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Δεν την συμπαθώ τη συγκεκριμένη καθόλου εγώ προσωπικά, όπως και τα παιδιά μου. Από ‘κει και πέρα ο καθένας μπορεί να πάρει τις δικές του αποφάσεις. Είναι το ίδιο, όταν κι εκείνος δεν ενέκρινε τους δικούς μου πρώην συντρόφους» ανέφερε η Εύη Βατίδου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

όσο για την απιστία, η Εύη Βατίδου πρόσθεσε πως: «Δεν υπάρχει αν την συγχωρώ ή δεν την συγχωρώ. Άπαξ και το καταλάβεις και είναι αυτό… Δεν έχει τύχει στη ζωή μου να πιάσω κάποιον που να με κάνει «τάρανδο». Δεν το ‘μαθα ποτέ και δεν με πειράζει. Δεν είναι μόνο η απιστία. Μπορεί και μετά να μην εγκρίνεις τον σύντροφο και να πιστεύεις ότι έχεις πληγωθεί από αυτή την επιλογή του άλλου».

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments