Βέλγιο: Έφοδος της Αστυνομίας στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος – Κατάσχεσαν υπολογιστές για οικονομική απάτη
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία κατάσχεσε υπολογιστές που σχετίζονται με οικονομική απάτη στην οποία φέρεται να εμπλέκεται προσωπικό του ΕΛΚ.
Η βελγική Αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στα κεντρικά γραφεία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στις Βρυξέλλες την Τρίτη (4 Απριλίου), δήλωσε στη EURACTIV.com πηγή προσκείμενη στο θέμα.
«Βέλγοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έφοδο στον πρώτο και τρίτο όροφο της έδρας του κόμματος», δήλωσε η ίδια πηγή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η αστυνομία κατάσχεσε υπολογιστές που σχετίζονται με οικονομική απάτη στην οποία φέρεται να εμπλέκεται προσωπικό του ΕΛΚ.
Δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τον σκοπό της επιδρομής, όπως αναφέρει η ίδια πηγή. Πηγή του ΕΛΚ δήλωσε στη EURACTIV ότι θα υπάρξει σχετική δήλωση αργότερα σήμερα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ο Σύλλογος Ιστορικών Οχημάτων Δυτικής Ελλάδας στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Μανιατόπουλου ΦΩΤΟ
Πρόστιμο ΚΤΕΟ και ηλεκτρονική διασταύρωση: 150 ή 400 ευρώ; Τι ισχύει στον ΚΟΚ
TCL και iPhone Duo δείχνουν τον δρόμο και οι matte OLED οθόνες είναι η επόμενη μεγάλη τάση
Στο Διεθνές Συνέδριο «Αρχαία Ελίκη και Αιγιάλεια» ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος ΦΩΤΟ
Τι αλλάζει στο WhatsApp για γονείς και εφήβους: οι νέοι έλεγχοι
