Βέλγιο: Συνελήφθη 20χρονος Παλαιστίνιος που απειλούσε να ανατιναχθεί
Φέρεται ότι δήλωσε ότι σκοπεύει «να ανατιναχθεί και να γίνει μάρτυρας».
Ένας 20χρονος Παλαιστίνιος συνελήφθη στις Βρυξέλλες καθώς απείλησε με επίθεση αυτοκτονίας για τα όσα βιώνει η οικογένειά του στη Γάζα.
Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 20 ετών, ο οποίος ήταν εμφανώς «απελπισμένος» από τα όσα βιώνει η οικογένειά του στη Λωρίδα της Γάζας, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο ενώ φέρεται ότι δήλωσε ότι σκοπεύει «να ανατιναχθεί και να γίνει μάρτυρας».
Σύμφωνα με το πρακτορείο Belga, ο νεαρός συνελήφθη το μεσημέρι σε ένα ξενοδοχείο της συνοικίας Άντερλεχτ των Βρυξελλών. Νωρίς το απόγευμα η εισαγγελία ανακοίνωσε τη σύλληψή «ενός ατόμου» χωρίς να επιβεβαιώσει ότι επρόκειτο για τον νεαρό Παλαιστίνιο.
Το επίπεδο συναγερμού στο Βέλγιο έχει αυξηθεί στη βαθμίδα 3 («σοβαρό») –με το 4 να είναι το ανώτερο– μετά τη δολοφονία δύο Σουηδών από έναν Τυνήσιο, την περασμένη εβδομάδα. Ο δράστης σκοτώθηκε από τη βελγική αστυνομία στις 17 Οκτωβρίου, μία ημέρα μετά την επίθεση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Δεν θέλουν λιγότερη τεχνητή νοημοσύνη θέλουν να μην την προσέχεις
Κουρούτα: Κατάμεστη για επίδειξη γυμναστικής ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Όλα όσα φέρνουν τα νέα iPhone: Η άφιξη του iPhone 18 του Ultra και οι τυχαίες διαρροές λογισμικού
Γιόρτασε η Παναγία των Καταφυγίων στα Χαλκιάνικα της Ακράτας ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
