Βέροια: «Ζήλευε εμένα αλλά δυστυχώς την πλήρωσε το μωρό» λέει ο πατέρας του βρέφους που σκότωσε η 37χρονη – Γιατί θα ζητήσει εκταφή
Για τη δολοφονία του βρέφους από την 37χρονη στην Ημαθία μίλησε το πρώι της Δευτέρας ο βιολογικός του πατέρας.
Για τη δολοφονία του βρέφους από την 37χρονη στην Ημαθία μίλησε το πρώι της Δευτέρας ο βιολογικός του πατέρας, ο οποίος αφού περιέγραψε τη σχέση του με την γυναίκα στη συνέχεια είπε ότι «ζήλευε εμένα αλλά δυστυχώς την πλήρωσε το μωρό» με τον δικηγόρο του να ανακοινώνει ότι θα ζητήσει εκταφή του νεκρού μωρού.
«Δεν την ήξερα, γνωριστήκαμε 4-5 φορές και έμεινε έγκυος. Παντρευτήκαμε επειδή έμεινε έγκυος για το παιδάκι. Εγώ το ήθελα το μωρό γιατί ήταν το πρώτο μου παιδί. Σχεδιάζαμε να μείνουμε μαζί αλλά χωρίσαμε τον Αύγουστο μετά τον σαραντισμό του μρωού επειδή δεν τα βρίσκαμε» είπε αρχικά ο πατέρας του βρέφους.
Όπως είπε στον ΑΝΤ1 «ήμουν δίπλα στο παιδί, ανά πάσα στιγμή ό,τι μου ζητούσε για το παιδί έτρεχα». Ωστόσο, όπως είπε, «με ζήλευε, ήθελε να με πνίξει αλλά δεν το περίμενα ότι θα σκοτώσει το παιδί».
«Οι γονείς της ήταν απόντες, δήλωσαν ότι γνώριζαν αlλά δεν ενημέρωσαν κανέναν. Ζήλευε εμένα αλλά δυστυχώς την πλήρωσε το μωρό. Είχε χωρίσει ήδη από έναν γάμο αλλά δεν σκότωσε τα παιδιά της. Το είχε περάσει ήδη αυτό με τον χωρισμό. Είχε άριστες σχέσεις με τα παιδιά της, δεν είχε δώσει κάποιο δικαιώμα. Τα πεθερικά δεν ήταν συνεργάσιμα να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα, να πάμε σε έναν γιατρό, προσπαθούσα να βγάλω άκρη και ήμουν μόνο μου. Δεν με ήθελαν για γαμπρό» πρόσθεσε ο βιολογικός πατέρας του βρέφους.
Από την πλευρά του ο δικηγόρος του ανακοίνωσε ότι «θα ζητήσουμε εκταφή προκειμένου το βρέφος να ταφεί νόμιμα στον Άγιο Λουκά της Κρύας Βρίσης για να θρηνήσει ο πατέρας το παιδί του. Φοβάται να πάει στον τάφο του παιδιού, φοβάται ότι θα τον λιντσάρουν τα πεθερικά του».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μικρές κόκκινες κουκκίδες στο δέρμα: Πότε είναι αθώες;
BMW: Αντιδράσεις για τη διαφήμιση Spider-Man στις οθόνες των οχημάτων
Η πολιτιστική ομάδα «Ροές, Χορός – Δράσεις Πολιτισμού» καλεί σε πανηγύρια ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν τρώτε μπανάνα κάθε μέρα για μία εβδομάδα
Έρχεται το Starlink mobile και ο Elon Musk μπαίνει στην κινητή τηλεφωνία
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πάλεια» στη «Βραδιά Εμπορίου Κάτω Αχαΐας»
Πώς να προστατεύσεις το κινητό από τη ζέστη το καλοκαίρι
Η εορτή των Αγίων 7 Παίδων των εν Εφέσω στην Μονή Ομπλού ΦΩΤΟ
