Βερολίνο: Οι γυναίκες σύντομα θα κολυμπούν τόπλες σε δημόσιες πισίνες

Η κίνηση αυτή έφερε μια τεράστια αλλαγή στο Βερολίνο και αυτή δεν είναι άλλη από την ελευθερία των γυναικών αλλά και των non-binary ατόμων να κάνουν το μπάνιο τους τόπλες αν και εφόσον το επιθυμούν.

pisina

Σε μία αλλαγή που κανείς δεν περίμενε θα προχωρήσει το Βερολίνο, που θα επιτρέπει στις γυναίκες να κολυμπούν τόπλες σε δημόσιες πισίνες.

Η κίνηση αυτή έφερε μια τεράστια αλλαγή στο Βερολίνο και αυτή δεν είναι άλλη από την ελευθερία των γυναικών, αλλά και των non-binary ατόμων να κάνουν το μπάνιο τους τόπλες αν και εφόσον το επιθυμούν.

Συγκεκριμένα, μετά την προσφυγή της γυναίκας στην υπηρεσία καταπολέμησης των διακρίσεων, η εταιρία διαχείρισης των πισινών του Βερολίνου ανακοίνωσε πως οι γυναίκες και όσοι αυτοπροσδιορίζονται ως non-binary άτομα θα μπορούν να κολυμπούν τόπλες.

via GIPHY

Οι γυναίκες θα μπορούν πια να κολυμπήσουν ή να κάνουν ηλιοθεραπεία τόπλες στις δημόσιες πισίνες του Βερολίνου
Η εταιρία Berliner Bäder-Betriebe συγκεκριμένα θα εφαρμόσει τον εσωτερικό κανονισμό με τον οποίο θα επιτρέπει στις γυναίκες και τα non-binary άτομα να κολυμπούν, αν το επιθυμούν, χωρίς το πάνω μέρος του μαγιό τους σε μια κίνηση που αποδεικνύει πως σέβονται την ισότητα των φύλων.

«Χαιρετίζουμε θερμά την απόφαση των εγκαταστάσεων κολύμβησης διότι δημιουργεί ίσα δικαιώματα για όλους τους Βερολινέζους», δήλωσε η Ντόρις Λίμπσερ.

Όπως αναφέρεται στη New York Times, η Ντόρις Λίμπσερ, επικεφαλής της υπηρεσίας καταπολέμησης των διακρίσεων δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το θέμα τώρα είναι να εφαρμοστεί με συνέπεια ο κανονισμός και να μην εκδιώκονται πια ή να απαγορεύεται η πρόσβαση στις γυναίκες και τα non-binary άτομα που θέλουν να κάνουν τόπλες μπάνιο ή ηλιοθεραπεία».

 

Πηγή: bovary.gr

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ