Βερύκιος για Κοντομηνά: «Από τον Σεπτέμβριο του 2019 ήταν στο νοσοκομείο και δεν βγήκε ποτέ» ΒΙΝΤΕΟ
«Τον Alpha ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον άφησε σε σίγουρα χέρια» είπε ο δημοσιογράφος και στενός του συνεργάτης Δήμος Βερύκιος.
«Ταλαιπωρήθηκε ο Δημήτρης Κοντομηνάς. Έφυγε από τη ζωή στις 2 τα ξημερώματα. Αν αυτή η παρέα είναι σήμερα εδώ το οφείλουμε σε εκείνον» είπε ο Δήμος Βερύκιος για τον θάνατο του Δημήτρη Κοντομηνά.
«Από τον Σεπτέμβριο του 2019 ήταν στο νοσοκομείο και από τότε δεν βγήκε ποτέ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν σαν να μην υπήρχε. Κλείνει ένα κεφάλαιο του ελληνικού επιχειρείν» πρόσθεσε.
«Δεν μπορώ να μιλάω, τα περισσότερα θα τα γράψω, όλα όσα βγαίνουν από μέσα μου. Όποιος έχει συνεργαστεί και ευεργετηθεί και δεν συγκινείται είναι άνθρωπος με αισθήματα μη ανθρώπινα, μόνο αυτό θέλω να πω» τόνισε.
«Τον Alpha ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον άφησε σε σίγουρα χέρια» είπε ο δημοσιογράφος.
«Ο άνθρωπος ήταν κιμπάρης. Τα σκόρπαγε τα λεφτά. Είχε και την πίσω αυλή να τα λέμε αυτά. Είχε και τους διαβόλους και τους τριβόλους, δεν θέλω να δώσω μια εικόνα… Λέω ότι και οι συνεργάτες του ταλαιπωρούνταν μαζί τους, εσύ και η Μαίρη. Είχε μάθει και το κοντρόλ, ασχολούνταν και με το κοντρόλ» συμπλήρωσε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να προστατευτείτε από τον καπνό των πυρκαγιών – Τα 6 μέτρα για τις ευπαθείς ομάδες
CMF Clip Pro: Τα open-ear earbuds της Nothing με θήκη Smart Dial
Πάτρα: Η Κατερίνα Λιόλιου χόρεψε το «Θα αλλάξω γειτονιά» του Βελισσάρη – Πανδαιμόνιο στο μαγαζί με κέφι και άρωμα Αχαΐας ΒΙΝΤΕΟ
Θηλασμός: Το «θαύμα» των πρώτων 1.000 ημερών – Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο του μωρού
Χρησιμοποιείς Google passkeys για τους κωδικούς σου; Και όμως μπορούν να τους κλέψουν
Ο Φωκίων Ζαΐμης με τον Μητροπολίτη Φώτιο της Αφρικής ΒΙΝΤΕΟ
Ελαστικά & Καλοκαίρι: Πώς να ελέγξετε τα λάστιχα σε 2 λεπτά πριν το ταξίδι
“Παραμύθια και τραγούδια” στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων
