Βιασμός 12χρονης – Κολωνός: Αυτός είναι ο «Μιχάλης»
Συνταξιούχος ναυτικός ο «Μιχάλης», που συνελήφθη για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό.
Στη ΓΑΔΑ κρατείται ο «Μιχάλης» ο άνδρας που συνελήφθη σήμερα από την ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης μαθήτριας από τον Κολωνό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, o 57χρονος που φέρεται να οδηγούσε το παιδί στα αυτοκίνητα ανδρών που κατηγορούνται ότι τη βίαζαν, είναι συνταξιούχος ναυτικός.
Ένταλμα για τη σύλληψή του εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης (14/12) η ανακρίτρια που χειρίζεται τη δυσώδη υπόθεση, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Σύμφωνα με την ανήλικη, ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν ο συνοδός της στα αυτοκίνητα των πελατών του Ηλία Μίχου και αυτός που, μεταξύ άλλων, έκλεινε τα ραντεβού της.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τέλος το λίθιο; Οι νέες μπαταρίες από αλάτι αλλάζουν τα πάντα στην ενέργεια
You Can See Everything: Ένα αλλόκοτο ντοκιμαντέρ για την ιδρύτρια της Theranos λίγο πριν μπεί φυλακή
Το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Στερεάς Φυσικής Κατάστασης και Επιστήμης των Υλικών ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Κέιτ Μίντλετον: Τα κοσμήματα της Βασίλισσας Ελισάβετ και της Diana που επέλεξε για την πρεμιέρα του Τομ Κρους
Το Discord χρησιμοποιεί πλέον AI για να καταλάβει αν είστε άνω των 18
