Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συμπληρωματική κατάθεση δίνει ο Μίχος – Δε θα δώσει νέα ονόματα
Ο 54χρονος προσήλθε στην ανακρίτρια ώστε να απαντήσει σε νέες ερωτήσεις στο «φως» των νέων αποκαλύψεων.
Για νέα συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε ο Ηλίας Μίχος στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 54χρονος προσήλθε στην ανακρίτρια ώστε να απαντήσει σε νέες ερωτήσεις στο «φως» των νέων αποκαλύψεων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν αναμένεται να δώσει νέα ονόματα, περα από αυτών που ήταν πελάτες στο κατάστημά του.
Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη απολογία του Ηλία Μίχου πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου κι έκτοτε έχουν σημειωθεί πολλές αποκαλύψεις, συλλήψεις και καταθέσεις κατηγορουμένων. Ο ίδιος έιναι προφυλακισμένος από τον Οκτώβριο και θεωρείται το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης.
Αύριο καταθέτει ο προφυλακισμένος 60χρονος πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής κατηγορίας, ο οποίος έχει υποστηρίξει πως είχε φιλική σχέση με την οικογένεια της 12χρονης, γνώριζε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν και ο ίδιος προσφερόταν να βοηθήσει με μικρά χρηματικά ποσά, χωρίς όμως να έχει καμία σχέση με το κορίτσι, χωρίς να αποδέχεται αυτά για τα οποία κατηγορείται.
Επίσης αύριο αναμένεται να καταθέσει και ο ιδιοκτήτης Μεταφορικής, τον οποίο είχε κατονομάσει και υποδείξει η 12χρονη ως ένας από τους άντρες που είχε πληρώσει προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Απάτες με κλωνοποιημένη φωνή: Η τεχνητή νοημοσύνη μιμείται πλέον και την προφορά
Τιμήθηκε στον Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Τα Samsung Galaxy S27 Pro και Ultra αποκτούν τα ίδια υλικά οθόνης με τα iPhone
Welcome to UP 2026: Η μεγάλη φοιτητική γιορτή επιστρέφει σε Πάτρα, Αγρίνιο, Μεσολόγγι
