Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Συμπληρωματική κατάθεση δίνει ο Μίχος – Δε θα δώσει νέα ονόματα

Ο 54χρονος προσήλθε στην ανακρίτρια ώστε να απαντήσει σε νέες ερωτήσεις στο «φως» των νέων αποκαλύψεων.

βιασμός 12χρονης

Για νέα συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε ο Ηλίας Μίχος στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 54χρονος προσήλθε στην ανακρίτρια ώστε να απαντήσει σε νέες ερωτήσεις στο «φως» των νέων αποκαλύψεων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν αναμένεται να δώσει νέα ονόματα, περα από αυτών που ήταν πελάτες στο κατάστημά του.

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη απολογία του Ηλία Μίχου πραγματοποιήθηκε στις 12 Οκτωβρίου κι έκτοτε έχουν σημειωθεί πολλές αποκαλύψεις, συλλήψεις και καταθέσεις κατηγορουμένων. Ο ίδιος έιναι προφυλακισμένος από τον Οκτώβριο και θεωρείται το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης.

Αύριο καταθέτει ο προφυλακισμένος 60χρονος πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής κατηγορίας, ο οποίος έχει υποστηρίξει πως είχε φιλική σχέση με την οικογένεια της 12χρονης, γνώριζε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν και ο ίδιος προσφερόταν να βοηθήσει με μικρά χρηματικά ποσά, χωρίς όμως να έχει καμία σχέση με το κορίτσι, χωρίς να αποδέχεται αυτά για τα οποία κατηγορείται.

Επίσης αύριο αναμένεται να καταθέσει και ο ιδιοκτήτης Μεταφορικής, τον οποίο είχε κατονομάσει και υποδείξει η 12χρονη ως ένας από τους άντρες που είχε πληρώσει προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.