Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι δηλώνει ο φαρμακοποιός που πούλησε στη Γεωργία τους ουροσυλλέκτες – ΒΙΝΤΕΟ
Επιβεβαιώνει και ο φαρμακοποιός την 24χρονη Γεωργία Μπίκα και διαψεύδει την Αστυνομία σχετικά με την αγορά ουροσυλλέκτη, λέγοντας, ότι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς πούλησε στην 24χρονη δύο ουροσυλλέκτες.
Η κοπέλα επιμένει πως η ίδια αγόρασε τους ουροσυλλέκτες για να δώσει δείγμα για να γίνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν της είχαν χορηγηθεί ουσίες.
Από την άλλη μεριά η Αστυνομία, σε επίσημη ανακοίνωση της, ανέφερε πως χορηγήθηκαν από την Υπηρεσία στην 24χρονη δύο σφραγισμένοι ουροσυλλέκτες, οι οποίοι μάλιστα εξετάστηκαν και μακροσκοπικά από αστυνομικό, πριν δοθούν στην Γεωργία, ώστε να πιστοποιηθεί ότι όλα έγιναν όπως πρέπει και να μην υπάρχει κάτι διαβλητό στην όλη διαδικασία.
Η Γεωργία έδειξε στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο την σχετική απόδειξη από το φαρμακείο, την οποία δημοσιοποίησε ο δημοσιογράφος.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο φαρμακοποιός επιβεβαίωσε, πως η Γεωργία αγόρασε μόνη τους ουροσυλλέκτες, διαψεύδοντας έτσι την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Συνομιλώντας με τον δημοσιογράφο του Ant1, ο φαρμακοποιός είπε πως «Μπήκε ένας άνθρωπος και πήρε δύο ουροσυλλέκτες… Ούτε την θυμάμαι… θυμάμαι μια κοπέλα που πήρε δύο ουροσυλλέκτες».
«Δεν την θυμάμαι καθόλου, γινόταν ένας χαμός την Πρωτοχρονιά εδώ στην εφημερία», σημείωσε ο φαρμακοποιός.
Από την πλευρά του, ο τεχνικός σύμβουλος της 24χρονης και ιατροδικαστής, Δημήτρης Γαλεντέρης είπε στον Γιώργο Λιάγκα πως «θα ζητήσουμε να γίνει επανάληψη των τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς και να γίνει εξέταση μέσω τριχών της Γεωργίας», για να υπάρξουν τυχόν ευρήματα για ουσίες που της χορηγήθηκαν.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πού πάνε τελικά οι κάλτσες που χάνονται στο πλυντήριο;
Κι άλλοι AI agents της OpenAI ξέφυγαν από τον έλεγχο τι αποκαλύπτεται
Ο Ναυτικού Ομιλος Πατρών και η Εβελίνα Κουλέτα
Πόσο επικίνδυνα είναι τα πλαστικά παπούτσια τύπου Crocs που φοράς το καλοκαίρι;
Τραβάς λάθος φωτογραφίες με το κινητό σου – πώς να το διορθώσεις με το RAW
Συνάντηση των γυναικών του Συλλόγου «Οι Τρυπιώτισσες» στον Ελαιώνα ΦΩΤΟ
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Το παραδοσιακό πανηγύρι στο Πλατάνι Ρίου ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ

