Βλαδίμηρος Κυριακίδης: 38 χρόνια με την Έφη Μουρίκη και ακόμα του λείπει όταν είναι μακριά της
Μετά από 38 χρόνια κοινής ζωής, ο ηθοποιός εξακολουθεί να θαυμάζει τη σύζυγό του, ενώ αποκάλυψε πώς κατάφερε να χάσει περίπου 20 κιλά μέσα σε πέντε μήνες

Τριάντα οκτώ χρόνια μαζί και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης εξακολουθεί να αναζητά την Έφη Μουρίκη ακόμη κι όταν λείπει για λίγες ώρες. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με τρυφερότητα για τη σύζυγό του, αποκαλύπτοντας ότι όταν βρίσκεται σε γυρίσματα μπορεί να της τηλεφωνήσει τέσσερις ή πέντε φορές την ημέρα.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα την Πέμπτη (1/10/2026), ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μίλησε για τη σχέση του με την Έφη Μουρίκη, την απώλεια περίπου 20 κιλών μέσα σε πέντε μήνες, τη νέα του τηλεοπτική δουλειά στον Alpha και την επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι.
«Είναι σαν να ξεκινήσαμε χθες» – Τα 38 χρόνια με την Έφη Μουρίκη
Η κοινή ζωή και η επαγγελματική συνεργασία με την Έφη Μουρίκη παραμένουν για τον ηθοποιό μια καθημερινή πηγή χαράς, ακόμη και ύστερα από σχεδόν τέσσερις δεκαετίες.
«Το λατρεύουμε που είμαστε μαζί. Το απολαμβάνω και μου λείπει όταν είμαι μακριά. Έχω γύρισμα, εκείνη σπίτι, τέσσερις πέντε φορές θα πάρω τηλέφωνο», εξομολογήθηκε.
Μιλώντας για τη σχέση τους, παραδέχθηκε ότι ακόμη και μετά από 38 χρόνια αισθάνεται σαν να ξεκίνησαν μόλις χθες. Ιδιαίτερα τρυφερός ήταν όταν περιέγραψε τον θαυμασμό που εξακολουθεί να νιώθει βλέποντας τη σύζυγό του να ερμηνεύει τη Μάρθα στην παράσταση «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ».
Ο θαυμασμός είναι αμοιβαίος, ενώ αποκάλυψε ότι η Έφη Μουρίκη συνεχίζει να τον εκπλήσσει ακόμη και πάνω στη σκηνή. Παρά το γεγονός ότι έχουν ήδη συμπληρώσει έξι μήνες συνεχόμενων παραστάσεων, εκείνη εξακολουθεί καθημερινά να αυτοσχεδιάζει, να αλλάζει και να προσθέτει στοιχεία στην ερμηνεία της, αφήνοντάς τον πολλές φορές άναυδο.
Πώς έχασε 20 κιλά χωρίς ενέσεις και χωρίς να πεινάσει
Ο ηθοποιός μίλησε και για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, αποκαλύπτοντας ότι κατάφερε να επιστρέψει στα παλαιότερα κιλά του με τη βοήθεια διατροφολόγου.
«Είχα φτάσει 107,5 κιλά και τώρα είμαι 88 κιλά. Έχασα περίπου 20 κιλά σε 5 μήνες με διατροφολόγο», ανέφερε, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν χρησιμοποίησε ενέσεις, καθώς τόσο ο ίδιος όσο και η διατροφολόγος του προτίμησαν να επικεντρωθούν στην εκμάθηση σωστών διατροφικών συνηθειών.
Το πρόγραμμά του περιλάμβανε πρωτεΐνη και γεύματα κάθε τρεις ώρες, ενώ μια εταιρεία αναλαμβάνει να του προμηθεύει το δεκατιανό και το απογευματινό του. Όπως αποκάλυψε, δεν αποχωρίστηκε ούτε τα γλυκά ούτε τα πατατάκια σόγιας.
«Δεν έχω στερηθεί τίποτα και δεν πείνασα ούτε μια μέρα», δήλωσε, αποδίδοντας την επιτυχία της προσπάθειάς του και στην πειθαρχία που απέκτησε μέσα από τον αθλητισμό και το θέατρο. Χαρακτήρισε τον εαυτό του εγκρατή αλλά και παμφάγο, εξηγώντας ότι μπορεί να φάει ό,τι του προσφέρουν, χωρίς να δυσανασχετεί ή να έχει έντονες λιγούρες.
Η νέα σειρά στον Alpha και η επιστροφή στο θέατρο
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης αποκάλυψε ακόμη ότι άφησε μούσι για τις ανάγκες του ρόλου του στη νέα σειρά του Alpha, ενώ αναφέρθηκε και στις επόμενες θεατρικές του υποχρεώσεις.
Η παράσταση «Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ» θα συνεχιστεί στην Αθήνα έως τις 6 Δεκεμβρίου. Στη συνέχεια, ο θίασος θα μεταφερθεί στο Αριστοτέλειο της Θεσσαλονίκης για πέντε εβδομάδες, ενώ θα ακολουθήσει χειμερινή περιοδεία.
Σχολιάζοντας τη φετινή σεζόν, εκτίμησε ότι θα είναι δυσκολότερη, εξαιτίας των πολέμων και της οικονομικής κατάστασης της χώρας.
Όσο για την αγάπη που εισπράττει από το κοινό, ο ηθοποιός θεωρεί ότι οφείλεται κυρίως στην προσπάθειά του να αντιμετωπίζει τη δουλειά του με ειλικρίνεια και συνέπεια. Όπως εξήγησε, δεν τον απασχολεί τόσο αν κάποιος τον θεωρεί καλό, κακό ή σπουδαίο ηθοποιό, όσο το να προσφέρει αξιοπρεπή δουλειά στο θέατρο και την τηλεόραση, πιστεύοντας ότι αυτή η στάση βρίσκει ανταπόκριση στους θεατές.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Αιμίλιος Χειλάκης: «Όταν ερωτεύτηκα την Αθηνά, μου έφυγε ξαφνικά το πάθος με τον τζόγο»
- Ιωάννα Τούνη: «Είμαι μαμά, έχω εταιρεία ρούχων, ασχολούμαι με το real estate και έχω επιχείρηση στο Παρίσι»
- «Ερχόταν στη φυλακή και με έβλεπε»: Ο Λάκης Γαβαλάς για τον Μαζωνάκη και τις μέρες που δεν σταματούσε να κλαίει
- «Πιο παλιά μπορεί να έχανα τον έλεγχο»: Ο Γιώργος Χρυσοστόμου μιλά ανοιχτά για όσα άλλαξε
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News